redeye Postat Mai 28, 2007 Autor Share Postat Mai 28, 2007 ma refeream ca se strica greu! nu stiu ce sa zic al meu cred ca consuma 3,5% ceva in genul asta:D 3% cam asa ceva 3% 3,5 eh.. si al meu consuma chiar 4 dar i-am pus tot motorul nou + toate garniturile schimbate.. carburator aproape nou curea noua toba de serie noua si inca cateva piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 salut un prieten are un piaggio zip din 97 as vrea sa mai iau si eu unul dar e cam mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 salut un prieten are un piaggio zip din 97 as vrea sa mai iau si eu unul dar e cam mic mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 ma redye zi amu ca piaggio zip nu`i mic mai da`le ma`n ...... u` toate le stii .... cu oameni ca tine nu`i de stat de vorba sa mor io` .... NU MAI SCRIETI FRATILOR IN TOPICU ASTA CA VINE REDEYE SI VA BATE PE TOTI ..... HAI PA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Lasa-l frate ca e rau...nu te pune cu el ca e periculos rau Am avut si eu Piagio Zip ca al lui in '98 si atunci mi se parea mic si nici pana acum nu mi-am schimbat parerea...sincer a fost primul meu scuter ca inainte mai avusesem un moped, am fost tare multumit de el, nu am ce zice dar adevarul este ce e mic rau tata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 Lasa-l frate ca e rau...nu te pune cu el ca e periculos rau Am avut si eu Piagio Zip ca al lui in '98 si atunci mi se parea mic si nici pana acum nu mi-am schimbat parerea...sincer a fost primul meu scuter ca inainte mai avusesem un moped, am fost tare multumit de el, nu am ce zice dar adevarul este ce e mic rau tata... vedeti ca sunt periculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 vedeti ca sunt periculos comparativ cu f 15 e mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 si comparativ cu runneru` meu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 si comparativ cu runneru` meu .... in comparatie cu runner normal ca este mai mic.. runneru e unu dintre cele mai mari scutere ( la categ. 50 cc)... dar daca il compari cu un mbk, cagiva, gopop, vclic o sa vezi ca nu e mic .. gata cu discutia asta ca e cam off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 mic rau nu este:) da merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 La marimea asta mai bun este un Booster... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otrofin Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 X9 250 evo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 X9 250 evo X9 dupa mine e cel mai bun si frumos scuter... are totusi un singur defect: are sub sea portbagaj doar pt o casca .. dar oricum.. TRAIASCA X9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 frumos x9 ala da scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Piaggio zip din 96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 Piaggio zip din 96 e modificata fata.. da oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Piaggio zip din 96 ce ai tu acolo nu e zip ... e mai mare decat zip`u si nu seamana decat spatele putin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 ce ai tu acolo nu e zip ... e mai mare decat zip`u si nu seamana decat spatele putin ... lol.. vrei sa fac o poza la acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 da ma e piaggio zip si masca de pata cred ca e de la Derbi Atlantic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 da ma e piaggio zip si masca de pata cred ca e de la Derbi Atlantic pai da .. exact ce am zis si eu... e modificata fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 ori e de atlantic sau e modificata normal! oricum e piagiio zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 ori e de atlantic sau e modificata normal! oricum e piagiio zip nu conteaza de la ce e fata dar conteaza ca el zicea ca a mea e modificata .. " ce ai tu acolo nu e zip " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 nu conteaza de la ce e fata dar conteaza ca el zicea ca a mea e modificata .. " ce ai tu acolo nu e zip " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Piaggio zip din 96 Piaggio Zip FR (Fast Rider) mai rar asa ceva in Romania. Zip cu frana disc pe fata si cu alta carenea fata, sha de 2 perosane, codita mai mare. PS.am si io unu tot din 96, are 13000km merge fara nici o problema. e modificata fata.. da oricum Este originala din fabrica! Editie limitata! ce ai tu acolo nu e zip ... e mai mare decat zip`u si nu seamana decat spatele putin ... Zip este. nu conteaza de la ce e fata dar conteaza ca el zicea ca a mea e modificata .. " ce ai tu acolo nu e zip " Ba da este Piaggio Zip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 ce caterinca e aici la voi pe topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate