alby Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 ce sa facem si noi decat sa radem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 ce caterinca e aici la voi pe topic ne simtem bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 ne simtem bine.. gieeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 mai baieti,postati si voi ceva despre piaggio ,cu piaggio,zici ca sunteti pe mess aici! Sunt 2 pagini cu alba vs neagra si restul cred ca este pt. adunat posturi.Si intreb si eu admin-ul poate eu nu stiu:Se ofera ceva pt.acela cu cele mai multe posturi ? Daca topicul este pt Fan Piaggio hai sa vorbim despre piaggio ... Atentie la neatentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Ma credetzi ca asta care mia facut partea electrica la scuter (piaggio zip first rider din 96) ia dat 115 km.....bine are kit de 75 asha ca...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Ma credetzi ca asta care mia facut partea electrica la scuter (piaggio zip first rider din 96) ia dat 115 km.....bine are kit de 75 asha ca...... daca al tau fuge 115 al meu fuge 45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 Ma credetzi ca asta care mia facut partea electrica la scuter (piaggio zip first rider din 96) ia dat 115 km.....bine are kit de 75 asha ca...... doar atat? si cred ca e PIAGGIO ZIP FAST RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 doar atat? si cred ca e PIAGGIO ZIP FAST RIDER adica ca fuge putin sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 maa a murit de tot threadul asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 8, 2007 Autor Share Postat Iunie 8, 2007 maa a murit de tot threadul asta??? pai daca n-am mai intrat eu .. am avut probleme cu netu dar le-am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 pai daca n-am mai intrat eu .. am avut probleme cu netu dar le-am rezolvat murise de tot threadu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 daca al tau fuge 115 al meu fuge 45 lolllll pai nene are 120 in bord...cat vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 8, 2007 Autor Share Postat Iunie 8, 2007 lolllll pai nene are 120 in bord...cat vrei? fuge f bine .. acu ti-ai rezolvat si problema electrica.. sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 lolllll pai nene are 120 in bord...cat vrei? pai si ce daca are 120 in bord? daca e motru uzat sau marog mai mult de 80 nu prinde peste cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 chiar ca se duce de rapa threadu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Nebunu` Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 chiar nu mai are nimeni piaggio??????????????? salut baieti cu piaggio.....!! si eu am unul si sunt mandru de el . este foarte fiabil chiar dak il forjez de-l ia ala cu cornitze (MERS PE-O ROATA, LINIUTZE CU MASINILE, SPRINTURI ETC) si tine cu mine pt n-am cazut niciodata cu el asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) salut baieti cu piaggio.....!! si eu am unul si sunt mandru de el . este foarte fiabil chiar dak il forjez de-l ia ala cu cornitze (MERS PE-O ROATA, LINIUTZE CU MASINILE, SPRINTURI ETC) si tine cu mine pt n-am cazut niciodata cu el asfalt uscat! are motor de 125 cm2? am cautat niste poze pe net.. arata cam asa: Editat Iunie 13, 2007 de redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Nebunu` Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 are motor de 125 cm2? am cautat niste poze pe net.. arata cam asa: nu, e modelul mai vechi cu motor de 150, se cheama skipper 150 nu, e modelul mai vechi cu motor de 150, se cheama skipper 150 uite cam asha arata da` nu e asta al meu, o doar o poza de pe net, al meu e verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 nu, e modelul mai vechi cu motor de 150, se cheama skipper 150 uite cam asha arata da` nu e asta al meu, o doar o poza de pe net, al meu e verde seamana ff bine cu Zipu meu atat ca dimensiunile sunt mai mari! vezi poate faci si tu o poza zilele astea sa il vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 gata mi-am facut scuteru revin maine cu niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 gata mi-am facut scuteru revin maine cu niste poze asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 asteptam nu am facut pozele am facut ieri pana pe spate si am si cauciuc cu camera:((((((( si trebuie sa dau roata jos daca il fac maine promit ca revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 nu am facut pozele am facut ieri pana pe spate si am si cauciuc cu camera:((((((( si trebuie sa dau roata jos daca il fac maine promit ca revin cu poze ne tii in suspans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 pana mai acum cateva saptamani am avut gilera runner de 125vx dar am vandut-o si iata ce miam luat Frumusete de piaggio sfera de 125 in 4t vmax 110 cu doar 6000 km . cum vi se pare? eu sunt tare incantat . e de vanzare cu doar 1350 e. il garantez eu la motor 15000 de km ca am mai avut unu visiniu care are acum 28000 de km si inca mai mere. pt alte piese si cauciucuri aproape noi la preturi de nimik sunati-ma la 0741688251. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 pana mai acum cateva saptamani am avut gilera runner de 125vx dar am vandut-o si iata ce miam luat Frumusete de piaggio sfera de 125 in 4t vmax 110 cu doar 6000 km . cum vi se pare? eu sunt tare incantat . e de vanzare cu doar 1350 e. il garantez eu la motor 15000 de km ca am mai avut unu visiniu care are acum 28000 de km si inca mai mere. pt alte piese si cauciucuri aproape noi la preturi de nimik sunati-ma la 0741688251. frumos scuterul! a fost tinut undeva bine de s-a pastrat asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate