onutz Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 (editat) Felicitari pentru sportsterul asta cine lo fi facut in Ro nu stiu. Chiar sunt curios. bravos Klaus Editat Aprilie 30, 2007 de onutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Bestial!! Ironhead cu carter taiat si cutie separata. Vad ca este construit in stilul de Racer din anii `20. Este facut la noi? Cine l-a facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 vad ca scrie HH pe rezervor.....o fi vre-un kit. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 E facut de un tip din Ungaria ... are si un articol de prezentare in Univers Moto - nu sunt acasa, nu am revista la indemana ca v-as da mai multe informatii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Da,ai dreptate. Este facut in Ungaria. A luat locul 13 la Eurobean Bike Bulding Cham. Se numeste "The Hawk". L-am gasit pe DBBP.com. De fapt l-am vazut mai demult numai ca nu i-am dat atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate