alona Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 nu-mi spune ca nu aveai protectie. dar dc aveai inseamna ca tare usooooor ai cazut de ai reusit sa-l defectezi. Si io am apasat-o odata pe un gen de forestier cu piatra si gropi multe, pe la 80 a aparut o balta mare si nu stiam ce-i sub ea asa ca am frinat ca bou. Am scapat pina la urma dar m-am oprit sa fumez o tigara si nu am mai tras asa tare Aveam io ceva pe acolo dar in cadere s-a rasucit si a rezultat o lovitura mai speciala. Drumul acela este calea mea obisnuita cu 4x4, asa ca il stiu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 chestiunea cu scoala e in aparenta simpla dar totul se clarifica dupa ce faci prima iesire cu elevii in calitate de instructor. vad ca nimeni nu a pus intrebarile asttea: cine raspunde de eventualele accidentari? cine da explicatii parintilor sau rudelor cand vor veni sa intrebe de ce si cum s-a accidentat odrasla ca doar e scoala organizata? nimeni n-o sa zica : ,, da, copilul meu e un (cuvant urat), nu te-a ascultat si si-a rupt mana!" cred ca cu treaba asta sunteti de acord. nu vreau sa descurajez pe nici unul dintre voi care s-ar incumeta sa isi asume aceasta responsabilitate, am toata stima si tot respectul pt el dar v-a trebui sa se gandeasca bine daca satisfactiile acestui curs v-or egaliza munca depusa, timpul pierdut si sacrificarea turelor cu baietii. din experienta proprie va pot spune ca nu v-or iesi enduristi pe banda. am fost instructor de alpinism la o scoala de ghizi montani vreo 5-6 ani si din sutele de elevi care au frecventato doar 5( cinci ) au continuat sa practice acest sport. asadar cred ca doar cei pasionati v-or continua sa mearga cu motorul pe coclauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=54316 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate