Kustom Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 am o honda dio si nu mere mai mult de 50.....in bord are 90 cum scap de el AJUTOR VA ROG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 cauta pe forum k s-a vorbit destul de mult pe tema asta.. in 10 secunde pun pariu k gasesti si poze si tot ce iti trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 eu nu l-as scoate in locul tau! daca ii dai permanent viteza de peste 50 km/h, adica peste limitator, o sa se strice in maxim 6 luni acum...tu faci ce vrei, eu ti-am dat doar un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 eu nu l-as scoate in locul tau! daca ii dai permanent viteza de peste 50 km/h, adica peste limitator, o sa se strice in maxim 6 luni acum...tu faci ce vrei, eu ti-am dat doar un sfat e na..scooteru meu are 8mii de km in blana (stii tu,"limitatoru" ala e in transmisie nu in motor, deci si limitat merge la aceasi turatie ca si nelimitat...) si nu are absolut nimica...trage ca nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 e na..scooteru meu are 8mii de km in blana (stii tu,"limitatoru" ala e in transmisie nu in motor, deci si limitat merge la aceasi turatie ca si nelimitat...) si nu are absolut nimica...trage ca nou Faza e ca al tau nu prea tragea nici cand era nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Faza e ca al tau nu prea tragea nici cand era nou , ce sa-ti fac frate daca ai avut scooter de mers la piata de 80 kg la plin...alta e treaba cu scooter de 116kg la gol ... oricum, zi ca n-am dreptate.cum ai mers tu cu al tau si cum tragea?n`avea nicio treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 , ce sa-ti fac frate daca ai avut scooter de mers la piata de 80 kg la plin...alta e treaba cu scooter de 116kg la gol ... oricum, zi ca n-am dreptate.cum ai mers tu cu al tau si cum tragea?n`avea nicio treaba... Hay sa o luam altfel : scuterul meu 85 kg gol si cu mine pe el 180 kg total scuterul tau 116kg gol si cu tine pe el 180 kg total Deci eram la egalitate (cum ai mers tu cu al tau si cum tragea?n`avea nicio treaba..), ce ai vrut sa zici cu treaba asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Hay sa o luam altfel : scuterul meu 85 kg gol si cu mine pe el 180 kg total scuterul tau 116kg gol si cu tine pe el 180 kg total Deci eram la egalitate (cum ai mers tu cu al tau si cum tragea?n`avea nicio treaba..), ce ai vrut sa zici cu treaba asta ? tu ai 40 de kile cu televizor in brate si hainele ude vroiam sa zic ca ai mers forja blana etc,cate 4 pe el si mergea perfect... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 tu ai 40 de kile cu televizor in brate si hainele ude vroiam sa zic ca ai mers forja blana etc,cate 4 pe el si mergea perfect... ! aaaa da , ms :D vezi ca decat maine mai dau autografe , hay ma cand mergem la o saorma ? fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 aaaa da , ms :D vezi ca decat maine mai dau autografe , hay ma cand mergem la o saorma ? fac cinste nu zi de saorma si de cinste ca daca vede costy o belim grav ... hai vbim ca sunt la regim nu mai mananc saorma..decat o data pe sapt ...vbim pe "discutii intre noi" ca , comenteaza fatalaii astia care n`au nicio treaba...ia sa vad care va simtiti in concluzie , poti scoate "limitatorul" ca nu are nicio treaba , motorul merge in aceleasi ture si limitat si nelimitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 nu zi de saorma si de cinste ca daca vede costy o belim grav ... hai vbim ca sunt la regim nu mai mananc saorma..decat o data pe sapt ...vbim pe "discutii intre noi" ca , comenteaza fatalaii astia care n`au nicio treaba...ia sa vad care va simtiti in concluzie , poti scoate "limitatorul" ca nu are nicio treaba , motorul merge in aceleasi ture si limitat si nelimitat In concluyie mananc Saorma ) . Gaby ce motor iti iei ma? Da-mi idu tau pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 As vrea sa imi iau Cagiva mito 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 ma ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate