redeye Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 mah baietzi dar forumul asta nu va ajunge? nu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 nu si ce ai vrea sa aiba ca sa iti ajunga (in afara faptului k nu e al tau si nu esti admin ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 faceti cum vreti..daca aveti nevoie de help sa ma contactati id : iuiulica am facut si eu unu de test..da forum inca nu : www.automircea.ro/scutere sau www.scutere.bro.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 faceti cum vreti..daca aveti nevoie de help sa ma contactati id : iuiulica am facut si eu unu de test..da forum inca nu : www.automircea.ro/scutere sau www.scutere.bro.ro www.automircea.ro/forum ... NU /scutere asta e doar un test...sper sa va placa;) bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 si ce ai vrea sa aiba ca sa iti ajunga (in afara faptului k nu e al tau si nu esti admin ) o sa vezi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 sa termin cu tezele si intru in paine hihi uv e bun din experientza mea de pana aq Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 Salut.. M-am tot gandit ce sa fac ... am vazut ca marea majoritate dintre voi ati vrut sa fac un forum numai al scuteristilor. Dorinta voastra s-a indeplinit Scutere.Evonet.Ro ce parere aveti? inca nu e gata.. trebuie sa ma apuc sa fac categoriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 sa termin cu tezele si intru in paine hihi uv e bun din experientza mea de pana aq tocmai am facut forumu vedeti ca am deschis alt topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 naspa...aiura cam nasol..scurt si la subiect ! site ca acesta nu vei face veci! niciodata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 naspa...aiura cam nasol..scurt si la subiect ! site ca acesta nu vei face veci! niciodata stiu.. PS: Nu e gata!! Faceti-va cont cei care sunteti interesati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 hai sa iti dau o idee ... lasa`te de meserie..ca nu se va inregistra multa lume...ca nu are ce sa faca acolo... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 redeye nu te lua dupa ce zice lumea..tu baga mare si fa`l misto. Dupa plata si rasplata. Baga mare si salutu` cu faru` ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 redeye nu te lua dupa ce zice lumea..tu baga mare si fa`l misto. Dupa plata si rasplata. Baga mare si salutu` cu faru` ! ms.. nici nu ma luam dupa el .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 cool ideea misto site ul ! spor la lucru, o sa ma inregistrez si eu. desi nu am scuter :| ma primiti cu mopedul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 si chiar era nevoie sa mai deschizi un topic? nu puteai sa postezi aici /index.php?...96532&st=30 ? ziceti ca sunt rau ca ma iau de voi , da` aveti si voi un stil de a va pisha in piscina...criminal frate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 ati auzit de economia de piata? ce ati face daca pe tv era numai TVR1? ......asa ca dai bataie,redeye!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 5, 2007 Autor Share Postat Mai 5, 2007 ms 2 all .. cum sa nu te primim cu mopedu? ca doar scuterele noastre (cele de 49 cc) sunt ca si mopedu tau (conform legii) PS: Am deschis alt topic ca sa vada lumea.. cand nu o sa se mai vorbeasca pe topicu ala vechi nu o sa mai apara pe prima pagina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 (editat) SCUTERE / FORUM - Click Aici !!! Site Finalizat WWW.SCUTERE.BRO.RO Have a Fun, Have a Scuter WWW.SCUTERE.BRO.RO Editat Mai 5, 2007 de iuiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Au mai fost cateva tentative de site`uri de scuterisit si au renuntat. Cine va intra ma pe scutere.bro.ro, de ce sa nu intre pe motocilcism.ro/forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Au mai fost cateva tentative de site`uri de scuterisit si au renuntat. Cine va intra ma pe scutere.bro.ro, de ce sa nu intre pe motocilcism.ro/forum. Da..nu am zis sa nu intre..dar ... www.scutere.bro.ro e numai si numai pt scuteristi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 a ok , sa mai deschizi un topic cand termini toate rubricile ca sa stim si noi exact LE : ba voi ati facut 2 forumuri =)) ... doamneeeeee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 a ok , sa mai deschizi un topic cand termini toate rubricile ca sa stim si noi exact LOLLLLLL ) ai zis-o...eu nu am ce sa deschid...daca era sa deschid un alt topic deschideam demult..de aceea am postat tot aici...daca tot este vorba de site:) www.scutere.bro.ro bafta la toata lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Care poate sa fie ? banuiesc ca www.scutere.bro.ro .... exact cum ziceam si eu:) www.scutere.bro.ro e siteul scuteristilor din Romania ! Hai ca vb acolo... Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 1. topicurile cu acelasi subiect au fost reunite 2. sper ca le permiti accesul si scuteristilor "falsi", "neadevarati" etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 1. topicurile cu acelasi subiect au fost reunite 2. sper ca le permiti accesul si scuteristilor "falsi", "neadevarati" etc. eu inca astept definitia scuteristului ADEVARAT ... si sa vedem daca se regasesc ei in definitie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate