me_stz Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 (editat) scuteristu' adevarat e ala care isi face forum k sa vorbeasca el si inca 2 prieteni din bloc. E usor sa faci un forum, insa o comunitate e foarte greu. Editat Mai 5, 2007 de me_stz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 5, 2007 Autor Share Postat Mai 5, 2007 scutere.bro.ro este bine copiat dupa motociclism.ro .. daca ai vazut eu nu am incercat sa copiez nimik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 scutere.bro.ro este bine copiat dupa motociclism.ro .. daca ai vazut eu nu am incercat sa copiez nimik da-i in cap la concurenta !! arde-l !!!! sa nu miste,mama lui de copiator...pai ce facem aici ..?! sincer acuma,sunteti lame...lasati-va amandoi , nu aveti niciunu experienta ,maturitate , nici nu va pricepti prea bine la scootere si niste talente de piloti nu cred ca e cazul ... daca vrei ne intalnim sa vedem cat reuseste fiecare sa se tina dupa mine pe ce traseu vreti voi ... n-are rost,ramanem toti aici,postam,invatam etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 time out!!! :rock: pana intervine ceva mai interesant!!! PM daca aveti asa ceva se inchide taraba!!!! :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 18, 2007 Autor Share Postat Mai 18, 2007 S-a redeschis topicul! Dupa o lunga perioada in care am vazut ca nu merge cu forumul, am zis: mai am o incercare .. fac site..daca inca nu ati vazut, o sa vedeti acum: Scutere.Evonet.Ro --- clickk!! Poate cum a zis cineva mai sus, voi pune si modelele de scutere, cu caracteristicile si poze etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 da-i in cap la concurenta !! arde-l !!!! sa nu miste,mama lui de copiator...pai ce facem aici ..?! sincer acuma,sunteti lame...lasati-va amandoi , nu aveti niciunu experienta ,maturitate , nici nu va pricepti prea bine la scootere si niste talente de piloti nu cred ca e cazul ... daca vrei ne intalnim sa vedem cat reuseste fiecare sa se tina dupa mine pe ce traseu vreti voi ... n-are rost,ramanem toti aici,postam,invatam etc Adevarat...are dreptate... S-a redeschis topicul! Dupa o lunga perioada in care am vazut ca nu merge cu forumul, am zis: mai am o incercare .. fac site..daca inca nu ati vazut, o sa vedeti acum: Scutere.Evonet.Ro --- clickk!! Poate cum a zis cineva mai sus, voi pune si modelele de scutere, cu caracteristicile si poze etc. Lasa-ne ca putem sa vorbim si aici si in + este jalnic site-ul ... Fara suparare!!! (Nu ca mi-ar pasa) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Lasa-ne ca putem sa vorbim si aici si in + este jalnic site-ul ... Fara suparare!!! (Nu ca mi-ar pasa) Lasa baiatu sa se bucure. a fost si el in stare de ceva. E treaba lui ca si-a facut. Bravo lui. Oricum nu ma intereseaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Lasa baiatu sa se bucure. a fost si el in stare de ceva. E treaba lui ca si-a facut. Bravo lui. Oricum nu ma intereseaza Haide ma ca se prosteste si el... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Lasa ca e bene..si`a omorat si el timpu cu ceva. Dar pt inceput e bun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 E bine pe draq...e un stres...daca va place nu mai postati aici si postati pe forumul lui... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 19, 2007 Autor Share Postat Mai 19, 2007 Lasa-ne ca putem sa vorbim si aici si in + este jalnic site-ul ... Fara suparare!!! (Nu ca mi-ar pasa) daca este jalnic site-ul, de ce vi si iti faci reclama? In primul rand e mult mai "jalnic" siteul tau. Am sa sterg mesajul tau. Uitati mesajul lui postat pe 19 May, 09:27: www.mmxclub.piczo.com sa vezi un site in constructie Vai de capul tau!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 daca este jalnic site-ul, de ce vi si iti faci reclama? In primul rand e mult mai "jalnic" siteul tau. Am sa sterg mesajul tau. Uitati mesajul lui postat pe 19 May, 09:27: www.mmxclub.piczo.com sa vezi un site in constructie Vai de capul tau!!! Omule ti-am spus tie asta ca sa te inspiri...nu sa imi fac reclama ca nu am nevoie... Oricum,mai ai mult pana sa ajungi sa formezi o comunitate (vorba cuiva care stie mai bine)...un site poate face oricine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 19, 2007 Autor Share Postat Mai 19, 2007 Omule ti-am spus tie asta ca sa te inspiri...nu sa imi fac reclama ca nu am nevoie... Oricum,mai ai mult pana sa ajungi sa formezi o comunitate (vorba cuiva care stie mai bine)...un site poate face oricine... 1. sigur ca este greu sa formezi o comunitate... iti trebuie 3 ani sa ajungi sa creezi o comunitate de scuteristi 2. ai facut reclama toata ziua Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 1. sigur ca este greu sa formezi o comunitate... iti trebuie 3 ani sa ajungi sa creezi o comunitate de scuteristi 2. ai facut reclama toata ziua La ce am facut reclama toata ziua ma???Eu nu am deschis topic sa imi fac promo la site Si apropo, daca este cineva ca tine ii trebuie o viata sa creeze o comunitate si fara a avea prea multe sanse de izbanda... Hai gata,incheiem discutia...nu mai macanesti nimic de mine si nu ma mai i-au de tine,faci ce vrei cu site'ul tau si nu ma mai deranjezi...daca o sa lucrezi destul de mult la el si o sa ajunga sa imi placa te anunt... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 21, 2007 Autor Share Postat Mai 21, 2007 Am mai adaugat cate ceva pe Scutere.Evonet.Ro .. niste video, stiri, cateva modificari, go!! PS: Creati-va cont pentru a deveni membru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 Incepand cu data de 24 mai 2007 siteul www.automircea.ro ne este partener. Multumim celor care s-au inregistrat pe site. Sper ca in curand vor fi si mai multi membri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Esti penibil omule... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 Esti penibil omule... De ce sunt penibil? Am cazut de comun acord cu moderatorii forumului sa se redeschida subiectul asta, deci adminii sunt de acord. Am voie sa postez ce vreau despre site, pentru a anunta oamenii cu noutatile de pe site. Nu stiu de ce trebuie sa te implici tu in toate topicurile. Las-o balta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Bv redeye, site-ul a iesit super. Sper doar ca nu incerci sa ne indepartezi de iubitul nostru forum dupa www.motociclism.ro Ideea este buna cu un site dedicat doar scuteristilor, acum trebuie sa ai rabdare si sa-ti faci reclama en-gros sa viziteze lumea site-ul tau. Bafta in continuare! P.S: va rog sa nu va mai certati, pana acum ati fost enervanti, acum deveniti penibili Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 Bv redeye, site-ul a iesit super. Sper doar ca nu incerci sa ne indepartezi de iubitul nostru forum dupa www.motociclism.ro Ideea este buna cu un site dedicat doar scuteristilor, acum trebuie sa ai rabdare si sa-ti faci reclama en-gros sa viziteze lumea site-ul tau. Bafta in continuare! P.S: va rog sa nu va mai certati, pana acum ati fost enervanti, acum deveniti penibili nu incerc sa va indepartez de motociclism.ro .. acesta este forumul iar scutere.evonet.ro siteul .. e bine asa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 nu incerc sa va indepartez de motociclism.ro .. acesta este forumul iar scutere.evonet.ro siteul .. e bine asa? e bine ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 (editat) e bine ... ai agreeat tu deci se poate Editat Mai 24, 2007 de redeye Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 E bine asa Asfalt uscat si salutari cu farul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 e bine ... Ai dat-o si tu pe-asta de parca ai fi fost admin sau ai fi contat pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 nu incerc sa va indepartez de motociclism.ro .. acesta este forumul iar scutere.evonet.ro siteul .. e bine asa? gata sefu e bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate