Microbec Postat Septembrie 21, 2023 Share Postat Septembrie 21, 2023 4 hours ago, Escanor said: Cruiserele asa sunt facute, asta e rostul si frumusețea lor, sa meargă rotund intre 90-110 km/h. Pot merge si peste 150 cum a scris mai sus @ENEOS, dar nu te vei simti confortabil, chiar si cu parbriz. Insa daca te depasesc camioanele, chiar si pe autostrada, e timpul sa renunti la motocicleta si sa încerci alte mijloace de transport. Fost posesor de Kawasaki Vulcan 900 Classic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horioka san Postat Iunie 11, 2024 Share Postat Iunie 11, 2024 La 15.12.2007 la 17:59, RoC a spus: Ai voie si poti pe orice, atata timp cat ti-o doresti cu adevarat si ai capul pe umeri. Avantajul este ca in ciuda greutati, Vn de 900 are inaltimea sei fata de sol mica, deci e usor de manevrat cu putin antrenament. Ai dreptate, chestie de obisnuinta ! ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horioka san Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă La 21.09.2023 la 22:02, Microbec a spus: Cruiserele asa sunt facute, asta e rostul si frumusețea lor, sa meargă rotund intre 90-110 km/h. Pot merge si peste 150 cum a scris mai sus @ENEOS, dar nu te vei simti confortabil, chiar si cu parbriz. Insa daca te depasesc camioanele, chiar si pe autostrada, e timpul sa renunti la motocicleta si sa încerci alte mijloace de transport. Fost posesor de Kawasaki Vulcan 900 Classic. Dau o bere, la Fagaras ! Buna ziua dragi mei, revin la postera mea, din 20 Sept 2023..... Am descoperit prblema si am rezolvat destul de simplu si usor, sre rusinea mea : am demontat rezervorul, ansablul pompei de benzina, spalat, curatat si am inlocuit filtru de benzina ! Costuri..25 ron si o ora de lucru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate