Baba Postat August 9, 2004 Share Postat August 9, 2004 Sal'tari! Nu prea am timp sa ma dau pe net, da' de cate ori am ocazia mai citesc cate ceva. Ma bucur ca, in sfarsit in Romania apar tot mai multe fiare, care mai de care mai frumoase. Sa le stapaniti sanatosi. Imi creste inima. Am atasat ei eu "baba" mea. Poate se uita cineva la ea. Baphta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat August 9, 2004 Share Postat August 9, 2004 O stiuu!!! NOTA MAXIMA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat August 9, 2004 Share Postat August 9, 2004 Sal'tari!Nu prea am timp sa ma dau pe net, da' de cate ori am ocazia mai citesc cate ceva. Ma bucur ca, in sfarsit in Romania apar tot mai multe fiare, care mai de care mai frumoase. Sa le stapaniti sanatosi. Imi creste inima. Am atasat ei eu "baba" mea. Poate se uita cineva la ea. Baphta! Frumoasa motocicleta. Si uite si "nepoata", ce zici merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 9, 2004 Share Postat August 9, 2004 stiu "baba"...se tine bine la varsta ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat August 9, 2004 Share Postat August 9, 2004 bijuterii!!! sa le stapaniti sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kickasso Postat August 9, 2004 Share Postat August 9, 2004 Mah parca o mai vazui undeva... SI Monsterul ala se ascunde zgribulit dupa baba....deh , generatii diferite , alte mentalitati... Cind era baba tinara , noi eram ascunsi intr-un testicul.. Acu ca ti-o laudai , dai o bere . PS.Daca s-ar face o Miss Baba , n-ar avea concurenta.Am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 IMI PLAK BABELE ASTEA!!! sa o stapaneshti sanatos in kontinuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 Vrem sa vedem surata !! @Kickasso ...bati campii. Linistestete. Motorul e belea si bate la fund multe "scule" ascunse ele unde or fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kickasso Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 @Kickasso ...bati campii. Linistestete.Motorul e belea si bate la fund multe "scule" ascunse ele unde or fi. N-ai inteles nimic.Aluzia era la faptul ca facusem poza impreuna la Cheia si era si motorul meu acolo.Pe fundal.Si a postat poza in care erau amindoua. Asa ca nu mai sarii la glanda ca nu faceam caz de scule si skills.Sunt incepator si de cite ori iesim la plimbare-el cu baba si eu cu .."scula" - ma pierde pe drum. Pentru un motor de 30 de ani se tine extraordinar .BMW knows stuff... Asa ca linisteste-TE. Si nu , nu m-am suparat. Doar ca nu vad rostul interpelarii tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baba Postat August 11, 2004 Autor Share Postat August 11, 2004 Ma bucur ca va place "baba". Sper sa va placa si noul "look" - la primavara (o schimbare, o dunga). (evident, linia se pastreaza) BAPHTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kickasso Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 Ia uite un link cu un R60/5 cu 600.000 mile la bord. Incredibil , dar asa scrie pe site. http://www.motolit.com/bwm600k.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kickasso Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 Inca unul. http://www.undertowmusic.com/management/bmw.html Cred ca ar fi misto de mers la intrunirea anuala BMW in Nemtia.Poate mergem la anul (daca or fi primiti astia cu italience pe-acolo ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate