trica Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Vezi ca are si un plutitor, acesta daca nu functioneaza cum trebuie sau cuiul ponton nu etansaja bine consuma dublu benzina!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorik92 Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 ....pai eu lam luat SH si nush ccm.....in acte scrie 49,38.....ce ii schimbat shi se vade ii toba sport LEO VINCE si filtru de aer.........altceva nu se vede.........de tras trage super klumea.....unu care are kit de 70cmm nu o reusit sa ma intreaca .........ciudat....poate ii dereglat intentionat k sa mearga mai tare ...........prin oras oricum mai mult de 70 nu am putut merge.....la kat merg io in afara nu imi merita sa imi consume 7%...............astept sfaturi de la priceputi.............ce sa fuck ? : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate