rs-rider Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Servus! Aici va "prezint" motocicleta mea. E un BMW R1100RS din 1996 cu totul la bord, ce sa putut anno 1996 cumpara. R1100RS a fost in anul 1993 primul boxer cu 4 ventile/cilindru. Sa fabricat pana in anul 2001, cand a venit "urmasul" R1150RS. Din 2005 a venit R1200ST care mie nu imi prea place, dar de altfel e o motocicleta superba. Numai bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 O bijuterie...sa ai grija de ea...si modelul din 2005 ii mortal,sau poate ii numa poza facuta faina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Salut Omule ,misto motoru si sal stapinesti sanatos,am si eu BMW si sint foarte multumit de el. Ai ceva planuri sa esi prin Europa cu el la o plimbare?,ca incerc sa fac o intilnire cu mai multi motociclisti Romani si Straini care locuiesc in afara Romaniei si vor sa se intilneasca undeva si sa facem o plimbare cam de o saptamana.Intilnirea va avea loc in Luna lui August in Austria Innsbrouk pe data de 14 August si dureaza cam o saptamina,daca te intereseaza de mai multe detalii intra pe forumul Regionale Constanta si Litoral pe topicul Intilnire in Europa si da un seman de viata daca esti cumva interesat,pina atunci numai bine si asfalt uscat. Numai bine Sorin xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate