Sari la conținut

rs-rider

Membru
  • Număr conținut

    154
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Deutschland / Hunsrueck
  • Carnet moto din
    23.Oct.1993
  • Motocicleta
    K1600GT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    4

Vizitatori Recenți Profil

832 citiri profil

rs-rider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Si cum va placut drumul de la Coll de Nargo catre Isona? Sper ca la-ti facut fara bagaje!
  2. Prin Schwarzwald e peste tot frumos. Starten und immer der Nase nach!
  3. Nu numai in Pirinei sunt drumuri goale. Eu am facut ieri o tura de 500 de Km in zona Pfälzerwald und Vogesen unde m-am intalnit in total cu 4 motociclisti. In timpul saptamanii tot la fel de gol e si prin Schwarzwald si Bayerischer-Wald. La http://ro.wikipedia.org/wiki/Linia_Maginot
  4. Aici gasiti istoria LT-lui; http://www.k1200lt.de/history.htm
  5. rs-rider

    Haiducii din Trier

    /index.php?/topic/266313-romanii-din-zona-mainz-wiesbaden-frankfurt/page-3
  6. Servus! Un așa numit curs de siguranță, numai cu parte teoretică nu îi ajută pe motocicliști cu nimica. Eu am făcut deja câteva cursuri de genul acesta și știu despre ce vorbesc. După 1 oră de teorie și de 2x 3 ore de practică, am fost atât de obosiți, ca și cum am fi făcut 500 de Km prin Alpi. Așa că teorie + practică da, restul e timp pierdut.
  7. Da, pirineii sunt intr-adevar ceva de vis. Pana acum nu am fost numai cu masina pe acolo, dar pe Iunie 2016 e deja fixata tura cu motorul in calendarul meu.
  8. Fara comentariu... » Post actualizat in 28 Dec 2014 19:12 In iulie erau +0,5°C...
  9. /index.php?/topic/266313-romanii-din-zona-mainz-wiesbaden-frankfurt/page-3
  10. Eu sunt curios cat RS este in acest model. In Martie 2015 voi face 100% o proba cu acest RS, ca sa vad(simt) daca e demn de aceasta denumire.
  11. Uite aici; http://moto.michelin.co.uk/tyres/michelin-pilot-road-4#dim La mine sa dus deja 1mm pe fata dupa 3500 de Km. Pe spate are numai 550 de Km.
  12. Salutari! Pe cine il intereseaza; http://www.wunderlich.de/action/termine/anfahrt-2014/ Eu voi fi ca in fiecare an prezent!
  13. Buna seara! Nu am intentia sa ma bag in seama, dar am citit si acest mesaj si mi-am zis, hai sa ajut pe om daca pot. Deci, am fost azi la amiaza la Dealerul unde merg eu de obicei cu motorul meu(mts-schmaus.de) si am intrebat de piesa. Raspunsul a fost; piesa exista in Sistem dar nu e pe stoc. pretul e 219 €. se poate comanda, dar e nevoie sa sune la BMW ca sa le zica c-am in cat timp ar dura pana ar face ei comanda ca la urma sa o poata livra. Imi pare rau ca nu am vesti mai bune, dar macar stii la ce sa te astepti. O seara si o duminica placuta.
  14. Ok, toata lumea se plange ca e mai usor asa, dar nici unul nu face nimica impotriva acestui "sistem". Tineretul nu prea cunoaste respectul Da, si aici parintii sunt in primul rind de vina, ca asa si-au crescut si educat copii. La mine nu exista asa ceva. Cand zic nu, e nu si nu blabla. Azi traim in societatea "egal" + "ma fac pe constitutie", si asta e peste tot asa inclusiv Germania. Am acolo in Cluj o ruda care are o firma si se plange ca nu poate sa plece nicaieri, ca atunci "baietii" nu lucra ca lumea si mai si usureaza magazia de marfa. Cu mine ar face-o numai odata, asta e sigur.
×
×
  • Creează nouă...