rbl Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 cine poate sa ma ajute si pe mine cu montajul unei alarme moto in ploiesti? si poate daca sunt persoane care stiu sa monteze alarme, in diferite orase , sa lase o adresa sau un nr de telefon ptr ca sigur o sa inceapa sa fie cautati. incepe "sezonul" alarmelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 (editat) week-endul viitor vin in ploiesti ti-o montez eu 0723269456 p.s. sunt din bucuresti Editat Mai 8, 2007 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 week-endul viitor vin in ploiesti ti-o montez eu 0723269456 p.s. sunt din bucuresti ok te-astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 Cautati-l pe baiat (sorin) ca se pricepe mie mi-a montat-o intr-o parcare si relativ repede asa ca vi-l recomand ptr cei din bucuresti si zonle apropiate p.s. merci mult sorine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 am ajutat si eu cum am putut pentru cu stiu cum e sa dormi iepureste si cu gandul la moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inxs_cb Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 cine poate sa ma ajute si pe mine cu montajul unei alarme moto in ploiesti? si poate daca sunt persoane care stiu sa monteze alarme, in diferite orase , sa lase o adresa sau un nr de telefon ptr ca sigur o sa inceapa sa fie cautati. incepe "sezonul" alarmelor 0721 255 331 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 am inceput aseara san pun o alarma dar cu 5 min inainte sa termin a inceput ploaia ma cam enerveaza vremea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate