Sari la conținut

NASU

Super Membru
  • Număr conținut

    1.517
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    ce e ala?

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Multe si mari!!!
  • Interests
    Power Kite

Vizitatori Recenți Profil

2.751 citiri profil

NASU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Aveti idee de unde pot gasi rulmenti pentru roata fata? Si eventual daca stie cineva ce dimensiune au?
  2. Sa fie intr-un ceas bun! Contati si pe mine
  3. Da eu eram!!! Putea sa fie si zapada ca tot plecam cu ea acasa , chiar acolo langa pod am atelierul si vineri cum nu am avut nici o masina de reparat am pus rezervorul si carenele si fuga acasa!
  4. Paste Fericit !!! Tuturor, spre deosebire de emil la mine este tocmai invers am reusit sa montez motocicleta Vineri, iar pe ploaia aia infernala am plecat cu ea , asa ca acum se odihneste in garajul de acasa.
  5. Din pacate nu a venit decat rezervorul astazi pentru busa mea. Pompa de benzina este in chicago asa ca nu pot veni cu moto la salon. Eu o sa dau o fuga maine pe la pranz ( poate cu un 929 daca nu cu masina)
  6. Ce pacat , nu cred ca ajunge rezervorul cu pompa de benzina pana vineri . Dar cu siguranta ne vedem chiar daca vin pe 4 roti.
  7. Pe rezervor si pompa am dat 1200lei, astept sa vina este cu pompa in rezervor.
  8. Multumesc !!! Si eu stiam ca o sa se intample dar nu stiam cand. Am ceva de munca si de investit sa o aduc pe linia de plutire, motocicleta a fost stata 2 ani si sa dus dracu rezervor, pompa benzina si electromotor. Rezervorul si pompa de benzina trebuie sa vina din state iar electromotorul mai caut sa vad daca reusesc sa-l repar pentru ca sa dezlipit un carbune de pe stator si a mancat si din rotor , asa ca am 3 variante : reparat , gasit unul in romania sau comandat din state.
  9. Pozele au fost facute astazi si steagul sta la loc de cinste la mine si la Kelu in atelier.
  10. Hop si eu!!! Iata noua mea jucarie! Am ceva de munca la ea dar o resuscitez eu este din 2000 si are nevoie de multe dintre care cea mai importanta lucrare este schimbarea rezervorului cu unul care are pompa de benzina incorporata , asa ca daca stiti pe cineva care are asa ceva de vanzare astept un semn.
  11. Si cel mai misto sunt lucrurile scrise la sfarsit despre gazda cu obligatia morala de a apara oaspetele .... bla.bla,bla dar cu toate astea filmul merita vazut.
  12. http://www.imdb.com/title/tt1800241/ Super film , poveste frumoasa cu multe rasturnari si femei traznet. Iar Lone survivor era a 2 mea recomandare dar au facut alti acest lucru inaintea mea
  13. Porneste motocicleta mergi 10 - 20 de metri cu ea , fara sa opresti motocicleta ridic-o pe cricul central si vezi daca franeaza si spatele daca tragi frana fata.
×
×
  • Creează nouă...