Jump to content

NASU

Super Membru
 • Posts

  1,517
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NASU

 1. Am deschis sezonul pentru iarna 2015- primavara 2016. Aceleasi conditii din anii trecutii.(50 lei/luna) Sau ocupat 2 locuri, mai sunt 8. Telefonul meu este 0723269456
 2. Motociclete la iernat 50 lei pe luna! Garaj personal , aici locuiesc!!! Sistem alarma si suprveghere video plus paza canina. Asigur siguranta motocicletei si pastrarea ei la temperaturi de +15grade, , intretinerea bateriei cu redresor profesional deutronik si gresarea lantului. Tel 0723269456. Mai sunt 6 LOCURI , unul a fost ocupat! » Post actualizat in 26 Oct 2014 06:50 Garaj
 3. Tu ai la masina 2 sonde de temperatura pentru apa chiar sub admisie una pentru indicator bord si una pentru calculatorul de motor, au fost cazuri ca dupa reparatie de motr sa se inverseze mufele si sa inece masina .Ai umblat pe acolo?
 4. Salut! Aveti idee de unde pot gasi rulmenti pentru roata fata? Si eventual daca stie cineva ce dimensiune au?
 5. Sa fie intr-un ceas bun! Contati si pe mine
 6. Da eu eram!!! Putea sa fie si zapada ca tot plecam cu ea acasa , chiar acolo langa pod am atelierul si vineri cum nu am avut nici o masina de reparat am pus rezervorul si carenele si fuga acasa!
 7. Paste Fericit !!! Tuturor, spre deosebire de emil la mine este tocmai invers am reusit sa montez motocicleta Vineri, iar pe ploaia aia infernala am plecat cu ea , asa ca acum se odihneste in garajul de acasa.
 8. Eu folosesc numai aer comprimat. Poate la curse se simte o diverenta sau nu stiu ce monitorizare mai exacta etc. Dar pentru strada nu se merita. Mai ales ca nu gasesti oriunde si de aici tendinta de a verifica presiunea rar . Asa ca mai bine bag aer comprimat. Iar in aerul comprimat gasesti 78% azot 21% oxigen 1% argon cu un pic de dixid de carbon Asa ca nu mai bagati banii in prostii si marketing
 9. Din pacate nu a venit decat rezervorul astazi pentru busa mea. Pompa de benzina este in chicago asa ca nu pot veni cu moto la salon. Eu o sa dau o fuga maine pe la pranz ( poate cu un 929 daca nu cu masina)
 10. Ce pacat , nu cred ca ajunge rezervorul cu pompa de benzina pana vineri . Dar cu siguranta ne vedem chiar daca vin pe 4 roti.
 11. Pe rezervor si pompa am dat 1200lei, astept sa vina este cu pompa in rezervor.
 12. Multumesc !!! Si eu stiam ca o sa se intample dar nu stiam cand. Am ceva de munca si de investit sa o aduc pe linia de plutire, motocicleta a fost stata 2 ani si sa dus dracu rezervor, pompa benzina si electromotor. Rezervorul si pompa de benzina trebuie sa vina din state iar electromotorul mai caut sa vad daca reusesc sa-l repar pentru ca sa dezlipit un carbune de pe stator si a mancat si din rotor , asa ca am 3 variante : reparat , gasit unul in romania sau comandat din state.
 13. Pozele au fost facute astazi si steagul sta la loc de cinste la mine si la Kelu in atelier.
 14. Hop si eu!!! Iata noua mea jucarie! Am ceva de munca la ea dar o resuscitez eu este din 2000 si are nevoie de multe dintre care cea mai importanta lucrare este schimbarea rezervorului cu unul care are pompa de benzina incorporata , asa ca daca stiti pe cineva care are asa ceva de vanzare astept un semn.
 15. Am un prieten care vinde asa ceva, si a vopsit ornamentul de la volan care se zgariase si de aproape 1 an este si acum ok eu zic ca se merita sa vopsesti casca mai ales ca 1 spray costa 100 de lei si daca peste ceva timp nu esti ultumit jupoi casca si gata .
 16. Si cel mai misto sunt lucrurile scrise la sfarsit despre gazda cu obligatia morala de a apara oaspetele .... bla.bla,bla dar cu toate astea filmul merita vazut.
 17. http://www.imdb.com/title/tt1800241/ Super film , poveste frumoasa cu multe rasturnari si femei traznet. Iar Lone survivor era a 2 mea recomandare dar au facut alti acest lucru inaintea mea
 18. Salut problema nu este chiar asta mare. In primul rand trebuie pus testerul pe ea si vazut daca turbina nu are vreo problema , apoi daca totul este ok trebuie pornit ciclul de regenerare fortata din tester si mers cu ea pe autostrada. Daca nu sa regenerat cum trebuie tot nu este bai , se demonteaza si se curata ( atentie nu spart si anulat). Penunltima varianta si deja incepe tzigania dca filtrul este topit si primele 2 variante nu au mers se poate taia da afara ce este acolo si facut dpf offcum sa mai recomandat aici. Si ultima varianta altul nou. Respect!!!
 19. Porneste motocicleta mergi 10 - 20 de metri cu ea , fara sa opresti motocicleta ridic-o pe cricul central si vezi daca franeaza si spatele daca tragi frana fata.
×
×
 • Create New...