disabled_Cata Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Mare avocatu' lu Peste. Ori e prost de bubuie ori vrea sa te intimideze cu presupuse dovezi vazute doar de el in visurile in care depaseste cu Beamveul motociclisti. Asta n-are viitor........ bafta PepsiMan!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Eu sunt sigur ca Adi va merge mai departe. Este un om extrem de rabdator si va avea rabdare 10 ani sunt sigur si de asta. Oricum puterea lui se bazeaza si pe sustinerea noastra. EU ma angajez sa il duc personal la fiecare infatisare pana la finalul procesului. O sa ii fac masaj la umeri sa nu i se puna carcei stand pe bancile din lemn ale salii se judecata. Sunt sigur ca il vom pune la plata pe idiotul din BMW. Ieri la intalnirea asociatiei motociclistilor a fost atins si acest subiect. Chestia asta ar trebui sa ii dea fiori soferului groazei dar si celorlalti soferi de doi lei. Pe ei pe mama lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Eu sunt sigur ca Adi va merge mai departe. Este un om extrem de rabdator si va avea rabdare 10 ani sunt sigur si de asta. Oricum puterea lui se bazeaza si pe sustinerea noastra. EU ma angajez sa il duc personal la fiecare infatisare pana la finalul procesului. O sa ii fac masaj la umeri sa nu i se puna carcei stand pe bancile din lemn ale salii se judecata. Sunt sigur ca il vom pune la plata pe idiotul din BMW. Ieri la intalnirea asociatiei motociclistilor a fost atins si acest subiect. Chestia asta ar trebui sa ii dea fiori soferului groazei dar si celorlalti soferi de doi lei. Pe ei pe mama lor. ...faza e asa frate... autorul si vinovatul accidentului, normal, e avocat, si, risca pierderea meseriei la inchiderea dosarului si gasirea lui ca vinovat...defapt, si intr-un proces risca... un dosar, se poate modifica usor cand e vb de pile si treburi serioase cu oameni importanti, si, Adi, tu acum nu stii ce mai e scris acolo(exemplul meu e fratimiu, care dupa a facut ce a facut, va pov la o bere, si-a citit dosarul cu ce a facut, in urma interventiei unor persoane, si era cu totul altceva acolo scris)... alta smecherie este ca omul e avocat, si, cum se stie, in meseria asta, si in lege, mereu exista o portita de iesire, asa ca trebuie avut grija... nu trebuia sa pui link pe motociclism pt ca nu trebuia el sa stie ce se intampla in ograda ta...e ca si cum i-ai spune ce vb la bere cu amicii despre el, si, chiar daca nu cred ca poate fi fol in instanta, poate lua diverse replici cred eu...e totusi un forum public, de exprimare libera, dar, omul daca e vulpe, citeste, si cauta puncte slabe sau bune...parerea mea a doua faza este ca omul a profitat de ce scrie aici sa mearga la intimidare...daca pana acum iti spunea ca ba peste o zi ba peste doua, te amana, dar, acum, merge la intimidare, si in proces, trebuie avut grija, ca daca e in paine de multa vreme nu se stie ce va iesi acolo.... ai grija ce faci, si vorbim la o bere cat de curand...o sa ma interesez si eu pe la niste persoane in domeniu, si asa sa faci si tu, sa stii daca merge sa te bagi....si, la faza cu avocatul, are dreptate...ia-ti unul bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Ce tampit frate! Si sa nu fi fost de vina, sa scap de toata tevatura si sa dorm linistit semnam dracului polita aia si hai la revedere, ce-a fost a fost, dormeam linistit. Tocmai ca-i avocat si-a vazut multe nu stiu cum de nu se gandeste ca poate da IML alta hartie si-atunci chiar a patit-o! Dupa parerea mea e un chitros! Nu-l mai huliti atat ca daca avea bani, sa scape de tot, ii lua alt motor baitului asta! Si nu va mai lauti de profesii, ca n-are legatura condusul sau atitudinea unora cu profesia. Si nevasta-mea e avocata, am cunoscut o gramada de colegi de-ai ei si toti sunt ok, ba chiar o fosta colega are si motor si ea si sotul ei. Uscaturi sunt peste tot. Daca ajungi la proces... sper sa ai nervii tari! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Ei vezi tu teddy,daca omu a strans din buci sa ajunga acolo,cum adica sa cedeze el acum,cand el are tot dreptul in mana??? Sau tu n-ai mai auzit de FENOMENUL ambitie si mandrie pana acum??? Zilnic intalnim ,,baieti de baieti,cu masini adevarate'' care si-au cumparat drepturile strazilor si bulevardelor din Romania! Haide sa ramanem la tema,si nu cred ca a generalizat cineva aici in legatura cu profesiile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Ei vezi tu teddy,daca omu a strans din buci sa ajunga acolo,cum adica sa cedeze el acum,cand el are tot dreptul in mana??? Sau tu n-ai mai auzit de FENOMENUL ambitie si mandrie pana acum??? Zilnic intalnim ,,baieti de baieti,cu masini adevarate'' care si-au cumparat drepturile strazilor si bulevardelor din Romania! Haide sa ramanem la tema,si nu cred ca a generalizat cineva aici in legatura cu profesiile! daca dosarul ala nu a suferit modificari in urma unor "pile" cel mai bine este mediatizarea in presa, pt ca altfel e greu...cunoastem toti ce inseamna relatiile in tara asta, deci, Adi tata, gandeste-te si daca face faze in proces si dovezile sunt super ok, sa apara povestea pe sticla, pt ca ma mir eu daca ala nu apeleaza la relatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Da, ai dreptate, presa mi se pare un lucru bun! Sa stie eventual si clientii aluia cu cine au de-a face! Din moment ce Politia l-a declarat vinovat nu inteleg tam-tam-ul facut de el. Imi vine in minte zicala aia cu prostul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate