kelemenjjanos Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 Nu am de gand s-o vand,imi place prea mult.Am s-o repar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Nu am de gand s-o vand,imi place prea mult.Am s-o repar Bine faci...mah astea is motoare care merita...a mea sta in casa pana termin de facut garajul...imi fac garaj mare pentru cele doua motoare si sper sa vina si un al treilea... fa-l sa mearga...VACA MERITA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 am avut si eu o problema similara eu am un TA 650 din 2003 si vreo 3 nopti nu am dormit de frica ca ma costa 500 euro un cdi nou eu nu am decat unul si nu aveam posibilitatea sa le schimb intre ele. Sorin, cel care se ocupa de motor a masurat tot, si a curatat carburatoarele totusi bujia la cil din fata era neagra ca un taciune. in final am descoperit ca de vina era shocul de la cil din fata care nu revenea la loc si ramanea tras fiind amestecul prea bogat nu se mai producea scanteie... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Si eu am problem cu un CDI la TA'91 Stie cineva de unde se poate cumpara unul SH? kelemenjjanos de unde sti tu de 200 DOLARI ci ce anume costa atat? dijmarescu tu ziceai ceva de pret dar n-am inteles poti sa-mi explici ce e cu codul ala si cat costa Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Si eu am problem cu un CDI la TA'91 Stie cineva de unde se poate cumpara unul SH? kelemenjjanos de unde sti tu de 200 DOLARI ci ce anume costa atat? dijmarescu tu ziceai ceva de pret dar n-am inteles poti sa-mi explici ce e cu codul ala si cat costa Merci Andrei ti-am lasat mesaj pe PM Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate