Sari la conținut

Accident Usor


Sniky
 Share

Postări Recomandate

ehhh .. dragii mosui hai sa va povestesc ceva biggrin.gif

cum veneam eu acasa de la servici pe linia lu 41 dinspe arcu de triunf, am avut parte de o surpriza neplacuta. Cum ma deplasam eu asa usurel pe langa bordura si carnatu de masini din senin se teleporteaza in fata mea o masina :| (am ramas afis) .. si cum ma deplasam eu cu 10 la ora (nu stiu daca aveam atat oricum maxim 10la ora) il vad pe domu matiz cum o venit el frumos de pe banda 2 si a cotit dreapta pe o straduta laterala smile.gif eh eu in momentu ala am franat si datorita faptului ca prostu de mine a rupt maneta de frana cu o zi inainte m-am belit dejtu (ca deh .. cald afara de ce sa mai port si manusile .. ca oricum merg incet) din mijloc si nah nu am mai putut sa apas calumea frana .. si am intrat in spatele masinii . Lui i-am zgariat masina mie carena .. am culcat-o pe o parte (tot dreapta) si cam atat .. Acum nu stiu pare-mi se ca parca s-a descentrat si roata umpicut (mi se pare doar .. cred sper).. nu are nimic .. am incercat sa iau mainile de pe ghidon si tot drept mere .. sau marca trage oleaca in stanga ... pana mea :| ata ete ... ce pot sa zic dupa impact am ridicat-o am pus-o pe cric .. am vazut ca nu a patit mare branz si m-au tratat . mi-au invelit dejtu belit in rivanol si tifon ... au zis sa imi dea un nr de tel ... daca e sa merem la militie .. dar am zis ca nu s-a intamplat nimic si am mers mai departe ...

 

accidentul prostesc numarul 1 .. daca aveam maneta intreaga opream fara probleme si evitam rahaturile astea .

purtam jaca si manusile (alea le purtam in ghiozdan)

acum vreau si eu un mecanicos bun sa o trateze si pe ninjaca mea :bounce:

sa nea auzim sanatosi .. asfalt uscat purtati echipamntul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e nasooooool pe linia lu 41 spre pasajul lujerului mai ales ca e f aglomerat mereu si mai si uda astia cimentul.

 

bine ca nu a fost mai grav, bafta cu reparatia motorului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca nu ai patit nimic tu, asta e, ghinionul de nesansa, bafta la reparatii !

 

Offtopic :

si mai si uda astia cimentul.

 

 

MUUULTA :angry: :what: :huh: ;) ;) jegurile care uda asfaltul ( nu e vina lor domne, ei isi fac doar meseria..) si celor care dau si pietris pe jos din basculantele lor, gatu masii ca azi era sa-mi rup mufa pe la pod ciurel, APA FRATE nu gluma, si cand de colo mai in fatza era si plin de pietris, am zis ca nu e adevarat, nu stiam cum sa franez mai usor si speram ssa nu fie nevoie de frana brusca..

 

MM LOR !

 

:bounce: si aveti grija ca nu e de gluma

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai sniky, nu pot sa-ti urez decat bafta si ai grija pe viitor.M-a cam luat un pic ameteala cititnd postul tau dar pana la urma am inteles ce ai vrut sa spui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bounce: daca era si ud pe jos eram mancat .. in fine purtati echipamentu ca nu se stie cand e nevoi de el .. eu unu avem manusile in ghiozdan .. ca deh domle e cald .. merg incet si uite ce s-a intamplat :angry: vorba aia bine ca n-am avut viteza si a fost doar atat ...

in fine .. unde gasesc si eu sa imi fac geometria la roti sau sa verific verific si eu situatia ... ca mi se pare ca o ia intr-o parte :| :what:) da e culmea ... pe o portiune de susa mere drept ... la mine pe strada trage stanga ... pe partea stanga a strazii si pe dreapta .. normal o ia la dreapta :huh: wtf .. e inclinatia strazii pt scurgeri .. dar totusi .. unde imi schimb si eu un cauciu (pe spate) si unde imi fac aliniamentu la roate ;)

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...