Baiazid Postat August 17, 2004 Share Postat August 17, 2004 Cum se curata carburile keihin? le dau jos si le spal in decarburol? Stiti vreun mecanic bun care se pricepe la reglat carburatoare moto, curatat si echilibrat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat August 17, 2004 Share Postat August 17, 2004 Salut, Pentru curatat, in cazul in care e nevoie de asa ceva, tre sa le dai jos si sa la speli. Nu le spala intr-un solvent caustic, e recomandat sa le speli in ceva pe baza de petrol. Dupa aia limpezeste-le bine in apa. Asta scrie la mine in manual, si am tot Keihin. La curatat nu folosi sirma pentru a curata jigloarele, risti sa le decalibrezi. De asemenea ai grija la membrane sa nu le ciupesti cumva. Daca sunt 2 carburatoare lipite, se dau jos impreuna de pe motor dar se desfac pentru curatare separat, k sa nu incurci intre ele piesele. Desfaci unul, il cureti, asamblezi la loc, treci la urmatorul. Partea cu curatatul nu e mare filosofie, mai dificil la reglaje. Mie mi-au zis si aia din Poli de la Yamaha k mi le pot regla pe ale mele, la fel si cei de la KTM de la Vatra Luminoasa. Nu am ajuns la ei, iar pe altcineva nu mai stiu, dar tre sa fie cineva pe aici care sa te poata ajuta. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 Stiti vreun mecanic bun care se pricepe la reglat carburatoare moto, curatat si echilibrat? 0722659618 Victor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 13, 2004 Autor Share Postat Septembrie 13, 2004 Multumesc pt raspunsuri. Le-am dat jos cu Axa cu Scame si am scos un pumn de rugina din jiglere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate