robychopper Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 eu zic ca aceasta imagine ar arata perfect pt un poster de mari dimensiuni....ma impresioneaza de fiecare data ce il intilnesc pe internet...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 (editat) io îl are în poster.....mare....120X50 cm..full color...240.000 lei uşori anul trecut! da' in fundal nu e un cowboy, e un indian vopsit pe faţă...tare poster.. Editat Martie 6, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 se putea sa nu ai tu un poster asemanator mai lupule??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 Ticalosu' e gabor,"confisca" tot ce prinde...daca vede pe strada vreun motor misto,e in stare sa-l "salte " si p-ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 hehe, ce să-i faci frate Ariane-Dariane, pasiunea nu se discută...decât la bere!!! Vorba lui BD, vine, vine primăvara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 uite o alta poza tot buna de poster.. poate in calitate mai buna... dar in rest mi se pare forte faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 Roby! N-ai imaginea in format mai mare ca sa se poate face poster?? E misto si imi place mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 dar si asta ar fi ok pe tot peretele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 uite o alta poza tot buna de poster.. poate in calitate mai buna... dar in rest mi se pare forte faina! dap... salvat la baiatu' in calculator, urmeaza plotteru si gata posteru.. hai cu primavara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 vreau si eu poza in format mai mare Roby!se poate???10x. B. ps: din ultima poza a lui Requiem nu se intelege mare lucru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 7, 2005 Autor Share Postat Martie 7, 2005 mai in format mai mare nu a poza dar daca vorbiti cu lupalb el a scris ca are un poster la asemanator poate va ajuta el:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 Wolf man, pai si la mine nu trimiti poz(n)a aia in format cat mai mare, pretty pliiiiiiz. ca nu dau de ea pe nicaieri. bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 Lup-ule,vreau si io poza/posteru' ala... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 asa ceva nu e bun de poster? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 teedesign.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 bai tembelilor, eu am posterul efectiv, da... nu e poster in format electronic sa-l trimit pe mail.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Da mai Lup,stiu ca e poster/poster...eu vreau posterul.....poate il poti scana si reproduce.....ce format are? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 pai tu ce crezi Lupule ca vroiam copie la xerox color??? ma gandeam ca poate ai unde sa scanezi. iti dai seama. lasa ca gasesc eu poza aia, nah.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 13, 2005 Share Postat Martie 13, 2005 (editat) domnilor, ca să nu vă mai chinuţi să scanaţi posterul şi să-l scoateţi la ploterr, ..vă aduce Hadess cu 20 la sută comision.. click e 10 euroi şi îl găsiţi la produkte von A to Z, şi apoi daţi la litera b--selectaţi bikers şi îl găsiţi voi.. sau mai direct tastaţi codul 10001096 şi apoi enter.. Editat Martie 13, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Lup-ule,imi pare rau dar sunt 2 postere diferite....eu il vreau pe primul postat de Roby,ala original,nu pe ala care il ai tu..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 sunt variaţiuni pe aceeaşi temă.. eu nu îl am nici pe cel de la Louis şi nici pe cel postat de Roby..al meu în loc de cowboy-ul lui Roby are un indian pictat pe faţă în carne şi oase călare şi nu un spirit de indian cum e cel de la Louis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 asta va place???o am doar pe harddisc... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 18, 2005 Autor Share Postat Martie 18, 2005 ce mistocareala la adresa politistilor este chestia asta super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 ,parca ar fi in Romania! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 ce mistocareala la adresa politistilor este chestia asta super ce haos e..ăsta chiar merită să-l scot la plotter şi să-l pun in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate