fhchth Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 motoare construite virtual dar in asha fel incit sa se poata pune in aplicatie ...+ tech tips pt cei pasionati de custom ...e mult de invatzat ..arata atit cum se fac dar shi produsul finit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 5, 2004 Share Postat Septembrie 5, 2004 http://www.markvanderkwaak.com/ uite si inca o schema este super siteul eu am intrat pe el de o gramada de vreme este dea dreptul surprinzator ,,sunt puse multe idei noi de a modifica un motor salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Thank's guys! Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 din pacate multe poze sunt grafice.....plus ca nu le poti salva pe hard. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 DE ce nu reusesti sa salvezi imaginile pe hard ? eu nu am avut astfel de probleme. am o groaza de poze salvate de acolo in format mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Nu stiu de ce,le pot salva,dar cand vreau sa le deschid imi spune ca nu recunoaste formatul.hmmmmm poate am eu ceva la computer,dar nu ma pricep! Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 dai click dreapta pe fisier si in meniu te duci la open with si de acolo alegi un program de vizualizat imagini sau si mai simplu internet explorerul cu care le-ai vazut cand le-ai salvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 17, 2004 Autor Share Postat Septembrie 17, 2004 a aparut shi un simson pe acolo:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 ce ar fii daca ai pune si tu o poza ...nu toti au timp sa caute pe net:))))) salutare si bafta basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 19, 2004 Share Postat Septembrie 19, 2004 la fel si aici pe dbbp.com....nu pot sa salvez pozele intr-un format pe care sa-l pot apoi si deschide. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Septembrie 19, 2004 Share Postat Septembrie 19, 2004 http://www.markvanderkwaak.com/dbbp/coolest/basty.htm Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 haha ce misto...astea de la dbbp au pozele lui basty la ei pe site super felicitari BASTY ai devenit intewrnatonal salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Bravo Basty! Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate