sergiu_91 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Problemele au inceput de cand am trantit mobra odata.... Mi-a alunecat fata pe la 40/h si s-a dus tarash pe partea stanga. De atunci au aparut urmatoarele probleme: 1. Gasesc putin mai greu neutrul.... sare peste el foarte usor 2. Nu mai merge sa bag din a1-a in a 2-a cand sta pe loc. Dau de schimbator in sus si nu vrea sa intre in a 2-a.... trebuie sa o misc vro 5 metrii ca sa pot schimba. Inainte o miscam 10 cm si intra lejer. 3. In mers se aude un zgomot ciudat... iar pe daca o las pe loc in viteza si cu ambreiajul tras are un sunet puternic gen : pac pac pac pac pac pac pac... Sa fie stricata cutia de viteze? Mentionez ca atunci cand am cazut s-a indoit putin varful schimbatorului. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Ai probleme cu cutia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Ai selectorul indoit....din pacate trebuie desfacuta cutia si verificat selectorul si furcile....despre ce motor este vorba? Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 [...]despre ce motor este vorba? Yamaha tzr 125r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate