Sari la conținut

De La Belgieni Citare - Presa Moto


Vizitator _Raul_
 Share

Postări Recomandate

Vizitator _Raul_

In disperata mea cautare pe site-urile matrimoniale :) (acum ca am scapat de balaurul lumii moto moderne - TPI-ul), am gasit cateva zeci de pagini cu articole din reviste franceze , realizate in anii `80 si prima jumatate a anilor `90. Cuprind teste comparative, teste de fiabilitate (100.000 km), comparative in desert, etc, cu motociclete din segmentul enduro/adventure, marea majoritate monocilindre.

Pe mine m-au bucurat intr-un mare fel si nu m-am lasat pana nu am dat cu batele pe care scria copy si save image as in toate, pana le-am trecut pe domeniul meu.

Asa ca, daca s-o intampla sa fie si pe forumul acesta amatori de capre batrane, ieftine si fiabile ca si mine :blbl: sper sa se bucure si ei ca si mine de acest link :cheers:

 

PRESA DE EPOCA - MONOCILINDRE

 

Domnilor, ENJOY :scratch: !

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:nono: SUPER !!!!!Multumesc asa link mai rar!!!!aproape tot ce vrei sa stii despre "batrane"!!!!am si eu un dr 600 si un dr 650!!!simple ,fiabile!!esenta motocicletei!! :rose: Inca o data personal iti multumesc!!!la prima intalnire moto daca ne v-om intalni fac cinste :rose: :rose:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

da ... deci tenere mama lor :jump:

 

 

:baldy: :ok: :P

Da, da, asa e... :D ! Ca doar de-asta imi caut io una din asta acuma :D .

Oricum, recomand cu mare caldura site-ul Tenere Franta (desi gazduit pe domeniu .BE). Am citit enorm de multe lucruri interesante pe acolo.

 

@ Rul :

Ai scapat porumbelul asa ca uite cum facem - acum 2 ani, in concediu fiind, am trecut si pe la Rasnov printre multe alte locatii. Mi-a placut f. mult acolo asa ca, impreuna cu prietena mea, ne-am promis sa revenim neaparat acolo intr-o seara de vara sa ne bem berea (respectiv ce o vrea ea) la terasa aceea din cetate (superb loc). Ramane sa dai tu prima bere. Al doilea rand il dau eu. Fara alcool :P .

Hai noroc :banana:!

Sanatosi sa fim ca ne-am vedea noi odata si-odata !

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai..da..se pare ca mai exista iubitori de "capre batrane"..si nu neparat ca sunt eftine..ci pt ca intradevar au o valore aparte, pe care doar cei care o stiu, o apreciaza. Eu merg pe asemenea motoare..de ani buni..si poate nu pt ca asa am ales eu..dar cu suguranta pt ca asa mi-a fost la indemana, dar un lucru e sigur, ma bucur enorm ca am ajuns sa cunosc genul asta de motociclete.

 

Pt ceva vreme am avut 2 Tenere-uri, 1 XT, 2 XL-uri, si un NX (ala dinainte de 90') deci as putea zice "the cream" of real bikes.:baldy:, deci cam stiu cu ce se mananca. Si sincer, daca maine as pleca departe, foarte departe, pt ca foarte departe planuiesc eu sa merg..:ok:, atunci clar ca as alege una dintre aceste modele de motocicleta.

 

Nici nu stiu ce sa mai zic, imi pare bine ca am fost atat de norocos..sa incerc asa ceva. Si nu pot decat sa-i plang pe "altii" care viseaza...la motoare din plastic. Desi intr-un fel ma bucura...ca mai raman..vechituri dinastea..pt noi..ceilalti..:P

 

 

:banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers:am avut XT 600 din 84 ce nu mi-a placut la ea franele,in rest super fiabila,dupa care am luat o gilera RC600 ce nu mi-a placut motor un pic brutal(nu il simtem ca"toarce"la viteza de croaziera)si saua foarte incomoda la pasager dar era un motor de oras si drumuri virajate,dupa acesta am luat un KLE500 foarte bun pe asfalt si pentru excursi in doi(80% eu sunt cu pasager--sotia!! nu radeti ca se ia!!!si va vad eu atunci!!)dar l-am vandut si pe acesta ca nu facea fata la drumuri forestiere(garda joasa si motorul trebuia tinut in ture pt afi in zona de cuplu--motor gpz!!)iar in final anul acesta ma dau pe DR650 pe care il consider un numitor comun a tuturor moto enumerate mai sus!!!are garda la sol buna,frane bune,suficienta putere pt o utilizare de agrement(asfalt sau macadam)consum omenesc,rezervor maresi nu in ultimul rand pretul de achizitie super bun si piese de schimb din belsug dar si destul de ieftine!!! :baldy: Daca am gresit sau am spus ceva aiurea va rog sa ma corectati!!! :P Pt.Popescu Raul te astept la orice ora din zi sau noapte si nu am spus ca dau o bere!!am spus ca fac cinste!!asta inseamna !!?? :ok: FARA NUMAR!!!! :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fan honda, trebuie sa recunosc ca yamah a facut legea in dakar..

au cele mai multe titluri. ktm inca nu i-au luat. realitate asta e fost. aceeasi realitate spune ca am honda. si asta e argumentul forte :banana:)

cea mai buna motocicleta este a mea :baldy:

acum citesc articolul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fan honda, trebuie sa recunosc ca yamah a facut legea in dakar..

au cele mai multe titluri. ktm inca nu i-au luat. realitate asta e fost. aceeasi realitate spune ca am honda. si asta e argumentul forte :ok:)

cea mai buna motocicleta este a mea :P

acum citesc articolul

:baldy: scuze ca am omis honda xl600 dar nu am avut a mea si asi fi vorbit din auzite!! :P dar parerea mea ca este o varianta de luat in calcul pt cei ce vor un moto bun la toate asfalt ,forestier chiar si un pic de padure daca este "incaltata"cum trebuie!!!ma bucur ca esti printre cei ce iubesc acesti" dinozauri" :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...