niesto Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 caut pe cineva sa-mi finalizeze motocicleta, bono nu mai lucreaza la ea si vreau sa o termin sau sa o vand . nu o mai pot vedea asa , stagneaza deja de 6 luni ! Sunt dezamagit total , sa incepi un lucru si sa-l lasi balta , nici nu stiu daca a dus vreo lucrare pana la final, e un artist neinteles , dar pe mine ma cam incurcat ! daca cunoasteti pe cineva dati-mi va rog detalii ! tel 0744563097 , 0728332097 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 pai cum asa? ca doar a terminat motorul lui Laurentiu. ps:ia legatura cu user-ul"klaus",poate te ajuta el. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 UAU...arata criminal,e cumva "ala micu" d 800 Super fain...pacat sa nu fie terminat...ap...la cam cati bani se da...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Stiu ca era 6000 de euro si tot din "auzite"inţelesesem ca vrea sa-l ia bikertibi. Pacat de motocicleta ca nu este finalizata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Incearca sa vb cu Catalin de la Botosani poate te ajuta el sa-l termini dak are timp.......dak nu ai nr lui da-mi un pm;) numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 la el ma gandeam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Stiu ca era 6000 de euro si tot din "auzite"ințelesesem ca vrea sa-l ia bikertibi. Pacat de motocicleta ca nu este finalizata... Da...eram tare interesat si era aproape incheiat "deal-ul"....dar au aparut neintelegeri intre constructor si proprietar...eu eram a 5-a roata la caruta si am lasat-o balta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate