Mein Herz brennt Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 (editat) Vin azi dupa-masa pe A1 Bucuresti-Pitesti si am intrat intr-un blocaj de vreo 1 ora. Nu am vazut ce s-a intamplat, am inteles ca a fost un carambol in care am vazut si-o motocicleta cazuta. Sper ca nu a fost nimic grav ... Editat Mai 18, 2008 de danny120669 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 (editat) Pro TV spunea ca o masina a franat rusc (nu au precizat motivul) si ca o motocicleta aflata in spatele masinii care a franat, precum si alte 5 sau 6 masini din spate au fost implicate in carambolul ce a urmat. Se mai preciza ca motociclistul este la spital (nu se spunea starea lui sau daca era si un pasager pe mobra - din cate sa pare un Hornet galben). Insanatosire grabnica motociclistului si atentie multa pe 2 roti, ca noi nu avem nici bara de protectie, nici centura, nici airbag. Bafta multa. Editat Mai 18, 2008 de Alex_NRG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 /index.php?...=212038&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 am oprit si eu era un hornet galben,motociclistul a intrat intr-un logan rosu fiind si el la randul lui lovit din spate(carambol).politia spunea ca are piciorul rupt dar ca era in stare generala buna. Multa sanatate ii doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 a fost dus cu elicopterul la spital, are un picior rupt si o zgarietura sau ceva de genul la cap. era un hornet galben cu nr DJ - 55 - COX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Cam el ar fi -> /index.php?showuser=25305 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 sanatate maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Insanatosire grabnica motociclistului!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Sa se faca bine omul noastru.Bafta si sa nu mai aiba parte de asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 sunt 3 topicuri la acelasi accident sau au foat mai multe in aceiasi zi in aceiasi zona? /index.php?showtopic=212058 /index.php?showtopic=212038 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate