Lutzifer Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Plimbare 17-18 Mai 08 , Sighistel , Vascau-Moneasa ! Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=988 Slideshow ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 foarte frumos, este foarte frumoooooooooooooooosssssssssss ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Superba tura !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Mersi ! Sa vedem sfarsitul asta de saptamana cum o fi vremea si daca ne ies planurile cum trebuie, Atacam TRANSALPINA ! Poate is doritori de participare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 frumos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) Enduristii face cele mai misto excursii.... Editat Mai 19, 2008 de Piratul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Mersi ! Atacam TRANSALPINA ! Poate is doritori de participare ... E loc de atacat cu motoare gen Transalp in aceasta perioada ? Eu am fost pe Transfagarasan sambata si inca era zapada pe multe portiuni de drum. Impracticabil, pe scurt ! Voi aveti ceva mai multe informatii recente legate de Transalpina ? Succese ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 (editat) E loc de atacat cu motoare gen Transalp in aceasta perioada ?Eu am fost pe Transfagarasan sambata si inca era zapada pe multe portiuni de drum. Impracticabil, pe scurt ! Voi aveti ceva mai multe informatii recente legate de Transalpina ? Succese ! S-a deschis Transfagarasanu ? .... In leg cu Transalpina si noi avem aceleas informatii , ca este zapada ... dar mergem pana unde putem ! Intram dinspre Sebes ... Vedem noi pana unde ajungem ! Aici is cateva detalii despre Transalpina , mai recente ! /index.php?showtopic=212031 Editat Mai 20, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate