doctoril Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 duminica ora 08.30 Bucuresti, o benzinarie 3 motociclete si o masina au plecat la Giurgiu, unde au facut plinul au trecut vama (moto fara sa stea la coada sau sa plateasca ceva) si au mers cca 116 km spre Veliko Tarnovo. o pauza pt nevoile lumesti si setat GPSul care trimitea inapoi apoi o parcare frumoasa in oras a venit meniul a trecut pe acolo si "concurenta" care a suferit un mic accident cu aripa spate a unei Mazda 3 intre timp a sosit si comanda apoi au plecat la cetate, unde au gasit o umbra si au vazut fosta capitala medievala a Bulgariei drumul de intoarcere, la fel ca si cel de ducere, a fost plin de soare, cu trafic relativ lejer (neaglomerat) dar cu un asfalt bulgaresc ciudat. in total cca 300 km la vecini in sfarsit Romania, in sfarsit o tigare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 am fost si eu de cateva ori. e o destinatie accesibila si necostisitoare. mancarea e buna si ieftina. e si un magazin cu tot felul de seminte in centru ca la turci. ati prins radare/politie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 am trecut pe langa 2 radare (dar circulam legal atunci) a trecut politia cu sirena prin oras cat eram la masa, am mai vazut o masina de politie ... de carton (pe marginea drumului). asta a fost tot legat de politia bulgara in aceasta iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Super fotografiile...de fapt peisajul de acolo e de vis.. regret ca nu am putut sa vin si eu dar tocmai ce sambata am mers la cumpatraturi si nu mai dispuneam de fonduri. (Sebi - imi pare rau ca nu te-am sunat , insa tel meu a ramas intr-un loc, eu am fost in altul iar cand am vazut mesajul...prea tarziu- ca ora) Oricum sezonul asta VREAU si je la VT !!!!! m-ati convins cu imaginile, poate dupa Piatra Craiului Mountain Bikes Adventure - July 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Cateva imagini care completeaza selectia lui Doctoril: Mazda dupa impactul cu Transalp-ul (vreo 5 minute dupa, tot mai cadeau plastice din ea - deh, daca si-a fortat norocul ) Sus de tot, doua cuiburi de randunici, iar sub ele... gainatz cu motz La tara, in Bulgaria Poza de grup Unde-i cap... De ce trag clopotele bulgarii? Va spun eu: de... limba Picturi in biserica din varful dealului, adica cea din vechea cetate Manastire langa Veliko Tarnovo Pe drumul de intoarcere, opriti la gura pesterilor? Care pesteri? Iata mai jos: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 La poza asta putea-ti sa spuneti ca e vb de manastirea de preoti , aia de maicute ,e pe versantul celalt dar nu se vede de pe drum Oricum , era un loc misto de oprire cu vreo 5-6 km inainte de locul asta ,e un restaurant pe marginea drumului unde se poate manca f bine (mancare fara busuioc ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate