Lutzifer Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) Am plecat din Arad 25.Mai.2008 , 10 Motoare ... pana la urma am ramas 8 din Varfurile ! Traseul a fost : Arad - Siria - Gurahont - Varfurile - Stei - Pestera Ursilor - Stei - Arieseni - Albac - Abrud - Brad - Valisoara - Ilia - Lipova - Arad Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=1034 SlideShow doar din poze ... Editat Mai 26, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free moto Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 hehehe, ma gindeam ca voi sinteti...v-am vazt, eram in zona, am urcat pina la Catatile Ponorului ( pe jos ) ...superb, recomand tuturor... ps in zona erau si vreo 20 enduristi unguri, i-am vazut inainte sa va vad pe voi si ma gindeam ca romanii nu prea ies...si totusi, ati aparut... succese si iesiri cit mai faine...poate ne sincronizam 1 data si 1 data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Fain traseu, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate