Sari la conținut

free moto

INACTIV
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://cosmincoca.hi5.com
  • Yahoo
    cosmincoca

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Baia Mare - Satu Mare
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda TA XLV 600

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago 535 XV, acum Honda TA 600 XLV
  • Interests
    chitara, munte, carti, muzici...

free moto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Raul, nu te stresa prea tare, nu ai cum sa-i convingi pe toti...iar daca te bagi in cocina, te maninca porcii, asa zice o veche butada ro. Stai departe de asa ceva...pe mine unul m-ai convins, am observat si observ ca esti un om de calitate, implicat si daruit pasiunii motoarelor...comentariile sint bune, chiar in conttradictoriu, asa se naste asa zisa emulatie, din aproape in aproape se ajunge la "descoperirea" micilor adevaruri...dar sa bati cimpii si sa te transformi intr-un circotash, dp margine, fara sa spui de fapt decit niste cuvinte goale, asta deja depaseste sfera topicului si orice discutie care se vrea sa lamureasca. De circotashi e plina lumea, mai greu e sa aduci argumente si sa le sustii. In concluzie, sa nu ma intind prea mult, ramai acelasi om implicat, ancorat fain in lumea moto, iar restu'...marasm si consum de energie de pomana... P.S. ca sa-i raspund si omului e mai sus pe numele sau Schumy de la CLJ, azi am vazut cit de "departe" s-a ajuns cu respectivul topic, mai exact dimineata, am incercat sa postez o parere, dar motive tehnice ( netu', bata-l vina ), nu s-a putut. Mersi inca 1 data lui Raul si celorlalti oameni de bine care au postat ceva cu intentii onorabile si care au vrut sa dea acestui topic o nota constructiva. Sa ne auzim ( vedem) sanatosi, iar in continuare va rog, daca se poate, doar la subiect, fara "reglari de conturi" inutile, doar informatii folositoare tuturor.Mersi!
  2. Raul, mersi ff mult pentru cele "citeva" rinduri ( mai ales ca le-ai scris cind le-ai scris, noaptea tirziu ) ...e cel mai documentat si amplu raspuns pe care l-am primit vis-a-vis de motoare, pe forum.... Sint de acord cam cu tot ce ai scris, insa tot imi sta gusha la o Tenere, cu toate + si - ei fata de Transalp ( e mai mare garda la sol fata de TA, mai usurica o idee si ...mai ieftina... ca sa enumar citeva din avantajele care vad ca reies ). Si ma gindesc tocmai la cele "blamate" aici de tine, ca sa zic, adica la cele de dupa '90, mai exact dupa '94. Inca reflectez asupra ideii de a schimba TA, in primul rind e vorba de bani, recunosc...si apoi, Tenerele e mai zvelt decit masivul TA, in off-road, ma gindesc. Totusi, as vrea sa calaresc o Tenere sa pot sa ma pronunt n cunostinta de cauza, ca altfel e mai greu de luat hotarirea ( dai o fuga pina la Baia Mare sau Satu Mare cind se mai incalzeste ?! ) Tinem legatura, te mai stresez eu pina imi iau vreo decizie... P.S. ce-ai vrut sa spui referindu-te la "pentru care 50 de km de mers constant nu sunt o placere" ? P.S. faine filmuletzele, nebuni oamnenii, la primavara planuiesc si eu de pe acuma ceva asemenator pe la noi sau poate p-afara, la vecini ( prin Aprilie )
  3. Salutari! Am initiat aceasta discutie din ideea de a ma lamuri cit mai bine cu cele 2 motoare, si aici ma refer la fiabilitate, catre ce an sa-mi arunc privirea, performante, cum se comporta la drum intins si pe forestier, greutate, racire, etc...in fine, cam tot ce tine de caracterizarea celor 2. Am o Honda TA, ff multumit, insa din motive financiare, as vrea anul viitor sa o marit si sa-mi iau unul din cele 2 de mai sus, fiind mai ieftine din cite am vazut. Am citit multe rinduri despre, dar vreau sa va focusati pe o comparatie exacta a dual-sportivelor in cauza ( aka enduro-touring ). Va multumesc anticipat, orice info e bine venita si apreciata! Numai bine!
  4. Salut, Sebi! Felicitari pt. tura faina pe care ati facut-o...in primavara prevad si eu una, cu TA meu, asemanatoare iesirii voastre. Cit v-a costat toata iesirea, daca ati facut vreun bilant? Si intrebarea 2: din ce an e DR-ul tau si citi km zice ca are? Multzam....ah, sa nu uit, imi poti trimite si mi cd-ul cu filmuletzu'?...faci o treaba f. buna ca il pui la dispozitia celor interesati, oamenii au nevoie de exemple vi, de inspiratie, ca de fapt se poate si altfel, etc...succese si multe experiente faine!
  5. Pina la urma pentru are ai optat?!! Si eu am un TA de 600 din '99 si ma gindesc la anu' sa-l "upgradez" la cel e 650, de prin 2003-2004. Sfaturi utile? Merita? Cum sta cel de 650 cu consumul? Multunesc...astept un raspuns, te rog.
  6. Salutari! Tocmai am deschis si eu un topoic asemenator, tot pt enduristi ( nu l-am vazt pe asta a lui Tibi, cu care de altfel am si pove, inca n-am ajuns sa ne si vedem ) . Eu am o Honda TA 600 XLV, incintat foarte si astept sa se dezvaluie si alti enduristi din zona nostra ( sint baimarean, dar locuiesc acum in SM ). Succese tuturor si sanatate, alaturi de traditionalul "Fara incidente!" . Numa' bine! din ce an era ( stiu ca l-ai vindut ) DR-u tau? imi place cum arata....cu cit l-ai dat , cit km avea, etc.? Numa' bine, Tibi! Ah, si succes in cumpararea GS-ului Adventure, cred ca e un motor pe cinste...astept sa-l vad in posesia ta
  7. ff faina tura...am fost si eu in zona, traseu ( pe jos ) Cetatile Ponorului, unde am vazut enduristi unguri, multi...iar apoi de-ai nostrii, aradeni, cu TA TA meu este exact ca si al tau...si multzam pt mesaj si invitatie, dp comunitatea Maramures- Satu-Mare, sper sa ne vedem intr-o buna zi. Numai bine si experiente faine!
  8. hehehe, ma gindeam ca voi sinteti...v-am vazt, eram in zona, am urcat pina la Catatile Ponorului ( pe jos ) ...superb, recomand tuturor... ps in zona erau si vreo 20 enduristi unguri, i-am vazut inainte sa va vad pe voi si ma gindeam ca romanii nu prea ies...si totusi, ati aparut... succese si iesiri cit mai faine...poate ne sincronizam 1 data si 1 data...
  9. cred ca v-am vazt si dupa 20 |Mai prin zona, mergeati spre Padis, erati in ultimul sat din zona, Boga cred, vreo 10 aradeni...poate ma insel...oricum, faina tura si zona nu mai spun...noi am bagat pe jos 25 km dus-intors, am trecut si pe la cetatile Ponorului...superb, recomand calduros...succese si iesiri cit mai placute
  10. hehehe, apai cam da, asa se cere, la pascut si la alergat pe drumuri faine, de munte ( si nu numai )...
  11. postez si eu vreo 2 poze cu roibul meu, in speranta ca s-a gasii careva dintre voi dispusi la iesiri in natura, pe drumuri mai putin umblate...
  12. Salut! Sint Cosmin, Baia Mare, 28 ani si tare m-as baga la niste ture prin frumosul nostru Maramu', dati-mi un semn cind mai iesiti...eu sint proaspat posesor de Honda TA ( fost posesor de Virago 535 SP ), f incintat, imi place sa abordez locuri mai putin asfaltate...vineri am fost pina la cariera Blidari, ff fain....asadar, 0743-008554 Bafta si asfalt uscat!
  13. Salut tuturor! Pot sa confirm ca Robi e un meseriash, ( cu el am inceput si eu ) motorist vechi si un instructor bun, exact cit iti trebuie ( si ceva mai mult ) pt a lua examul si a invatza ABC-ul condusului de moto. Omu' a avut ghinion sa dea peste cine stie ce neserios, se intimpla, dar nu trebuie generalizat, aveti dreptate toti care ati spus asta, nu (chiar) toti sint la fel. Bafta si asfalt uscat!
  14. FF fain...daca mai mergi in MM, ia-ma si pe mine, de curind am o Honda TA pe care as pune-o la treaba...sapt trecuta am fost in zona, pe munte, in Rodnei si M-tii Maramuresului, apoi pe Valea Vaserului, cu mocanitza...sint moroshan din Baia Mare, da un semn daca mai ajungi prin zona...0743-008554 Succese si asfalt uscat!
  15. free moto

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Viroaga s-a vandut, am asteptat cam multishor, dar in final am dat-o la 3200 E, zic eu sub pretul pe care il merita, dar asta e, ( si acum imi curg ochii dupa ea) imi doream prea mult TA. Numai bine tuturor si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...