The_One_Forever Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Aceasta a fost prima intalnire R1, am fost cativa, dar ne dorim sa ne strangem din ce in ce mai multi. Cu ocazia aceasta dorim sa facem si un site, unde putem sa vb mai multe despre R1. Intalnirile le vom afisa pe /index.php?showtopic=202343 Va asteptam. Cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 saptamana viitoare o sa fim mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 f frumoasa initiativa, dar din ce vad ne-ati "furat" locu de intalnire... tot la acedemiei ne vedem si noi, monsteristii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 f frumoasa initiativa, dar din ce vad ne-ati "furat" locu de intalnire...tot la acedemiei ne vedem si noi, monsteristii Daca scria acolo mare LOCUL MONSTRERISTILOR mai ziceam.... asa ca Aseara mai a fost tot acolo si intalnirea FEZERISTILOR, de la 7 la 8, iar noi am fost de la 8 la 9 Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Daca scria acolo mare LOCUL MONSTRERISTILOR mai ziceam.... asa ca Aseara mai a fost tot acolo si intalnirea FEZERISTILOR, de la 7 la 8, iar noi am fost de la 8 la 9 Toate cele bune bai frate si ne gandisem sa vopsim asfaltu cu sigla ducati...sa imprejmuim, sa sapam un sant cu apa si crocodili...dar nu am avut timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 bai frate si ne gandisem sa vopsim asfaltu cu sigla ducati...sa imprejmuim, sa sapam un sant cu apa si crocodili...dar nu am avut timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 frumoase motoare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedR1_2004 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 o gramada de R-unisti marfa fratilor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 WOW...Marfa pozele...Dar asteptam si alti R1-unisti , din toata perioada 98-07..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 ma omorati cu zile....cred ca este suficient asfalt pentru toata lumea..... oricum nu am vazut la nici o grupare mai mult de 20 de motoare...asa ca nu va mai "zbarliti" toti mergem pe 2 roti si putem sa ocupam impreuna academia am glumit pritene ...sunt perfect de acord cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broscombe Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 f frumos,data viitoare o sa vin si eu apropo am piese R1 2007-2008-0722889539/0726694088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 arata super cea alba a lui Onoriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Cea rosie, e vis. @ shark_iulian_003: Cu angel eyes te pot ajuta eu. Adica, cunosc pe cineva care are. PM pt detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 torelo88 e id-ul unui baiat care se ocupa Angel Eyes-uri mai multe pe www.torelo.ro (ca sa vezi despre ce e vorba).Angel Eyes-urile din poza atasata de tine sunt pe striatii (am avut si eu dar nu pe R1) asa ca iti Recomand unele NEON se vad mai clar,mai bine,mai frumos.Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 Salut... Din pacate nu pot veni joi 17 iulie, sunt plecat depate . Sper sa va intalniti cat mai multi. Faceti poze si le puneti pe forum. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 eu nu am ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENZO24 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Am fost aseara la intalnire.... am fost doar 3 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 Maine intalnire R1 ora 20... Cred ca o sa fiu iar singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyro_rs Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Maine intalnire R1 ora 20... Cred ca o sa fiu iar singur ca sa nu mai fi singur poti chema si pe cei cu r6 si r125....tot yamaha sunt:x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) Eu vin. Deshi am 125 Editat August 13, 2008 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Mi-am reparat trompeta mea... cine vine la un meeting asa de sf de an..??? stabilim aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 vin eu bre, ca pana atunci sper sa temin mestereala la toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2008 vin eu bre, ca pana atunci sper sa temin mestereala la toba. hai ca sunt curios cum se aude tractorul tau.... dupa ce repar trompeta mea... anunt aici intalnirea... numa`bien Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_io Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 f frumos,data viitoare o sa vin si euapropo am piese R1 2007-2008-0722889539/0726694088 Salut pe linga piesele ce le ai tu de vinzare(nu stiu daca dezmembrezi sau ce faci)ma intereseaza daca ai niste tobe sport pe el de carbon mai exact ca eu pe mobra mea am tobele originale.....sau daca altcineva din voi cu R1 2005-2007 are de vinzare vre-un set de tobe as fii foarte fericit si incintat se le achizitionez...numa bine tuturora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate