viorell Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Participanți -Bill- BMW R1200GS -Viorell- Transalp 650 Ziua 1:Bacău, OneÂşti, BraÂşov,Sibiu, SebeÂş. Noaptea am dormit la cort la Râpa RoÂşie Ziua 2:SebeÂş, Alba Iulia( plimbare prin cetate),iar SebeÂş, Căpâlna, ObârÂşia Lotrului, Transalpina,Rânca, Novaci. Noaptea iar la cort undeva spre Tg Jiu. Yiua 3:Tg. Jiu, Baia de Aramă, Băile Herculane, OrÂşova, Porțile de Fier, Dr. Turnu Severin, Craiova, PiteÂşti, C-lung Muscel, Rucăr, Bran, BraÂşov, Tg Secuiesc,OneÂşti, Bacău Kilometri :1340 Cheltuieli:aproximativ 400 lei(benzină, apă, cafea,conserve) Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 bravo viorelllll bravo bill... super tare. lasa ca acus imi iau si eu AT si mai mergem odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Da mare mai esti, Bill !!! Saracul Viorel, abia a incaput si el intr-o poza !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate