Lutzifer Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 A fost super plimbarea pe dealurile Judetului Arad si Timis , pacat ca nu a fost putin umed ... sa nu se fi ridicat praful ! Din pacate din Arad nu a mai venit nimeni ... am avut noroc ca a venit Gerzson din TM ... a fost un ghid bun ! El a stiut toate traseele peste dealuri ( a umblat mult cu bicicleta in zonele alea ) Prea multe nu am de spus ... mai multe detalii vedeti in Slide si poze ! Slide-u pe MotoTube, Clik ! Toate pozele se pot vedea Aici, Clik ! Cateva poze ... 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Da de nota zece ca de obicei e clar ca no sa ramai nici o data repetent la facut SLAIDURI pe romaneste !! Misto de tot sa speram ca vom mai prinde macar un sfarsit de saptamana frumos si poate gasim o locatie unde sa incercam sa ne adunam toti care am inceput sa mergem cu voi si sa facem o intalnire faina cu gratare ca sa moara dusmanul de ciuda !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 Da de nota zece ca de obicei e clar ca no sa ramai nici o data repetent la facut SLAIDURI pe romaneste !! Misto de tot sa speram ca vom mai prinde macar un sfarsit de saptamana frumos si poate gasim o locatie unde sa incercam sa ne adunam toti care am inceput sa mergem cu voi si sa facem o intalnire faina cu gratare ca sa moara dusmanul de ciuda !!! Mersi ! Daca nu ploua mult saptamana asta , am putea incerca sa trecem de la Soimos... intram pe vale si se ajunge la Casoaia ! Ar fi fain ... dar pare sa fie destul de hard traseul ! Neaparat sa nu ploua cateva zile inainte... ar merita incercat ... mai vb ! Bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lee_e Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Foarte frumos, felicitari! dat aviitoare poate ne unim si vi si eu;) Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2008 Foarte frumos, felicitari!dat aviitoare poate ne unim si vi si eu;) Bun! Ar fi fain sa ne intalnim intr-o iesire , la o frigare ceva ! Ne mai vorbim pe net , bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate