bullbikers Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 In urma sedintei UCMR din 22 noiembrie 2008 s-a hotarat realizarea unui website al UCMR. Astfel, toate cluburile ce doresc sa fie afisate pe acest site sunt rugate sa trimita pe adresa de e-mail: gabrieleugen@yahoo.com urmatoarele: - sigla clubului - Scurt istoric - Data intrunire - adresa site-ului oficial - Obiectivele clubului Rugam a se trimite aceste informatii pana la data de 15 decembrie 2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Ello Nu reprezint in mod oficial nici un club moto, da' am si eu o intrebare: cum a fost anuntata sedinta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 Era trecuta in programul intrunirilor(are loc in fiecare an in penultimul weekend din noiembrie) si exista si un topic aici, ceva mai jos cu detalii despre locatia exacta si un nr de tel de contact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Ello Nu reprezint in mod oficial nici un club moto, da' am si eu o intrebare: cum a fost anuntata sedinta asta? A aparut si in MOTO LIFE , si poate si in celelalte reviste de specialitate !! asta daca nu ati reusit sa intrati sa verifiacti topikul !! ori cum zic eu ca nu e nici o suparare , RETINETI ce va spus colegul de la brasov in randurile de mai sus ! PENULTIMUL WEKEND DIN NOIEMBRIE Si daca din greseala sau din eroare , nu ati reusit sa ajungeti la intalnirea UCMR , nu e nici o problema , la anul se va face un siteu al UCMR , si ca sa fiti si voi afisati -- exsistenti = asa se cuvine , trimitezi datele cerute /index.php?showtopic=292451 La anul sedinta UCMR se tine la GHEORGHENI - 20-22 noiembrie 2009 , penultimul wekend din noiembrie in fiecare an !!! /index.php?showtopic=292453 RESPECT_____ ACHIMOTO_____FREE BIKERS HUNEDOARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Nu vreau sa ma cert cu nimeni Vroiam doar sa sugerez ca UCMR ar fi putut sa traga de atentie cluburile cu o saptamana - doua inainte, printr-un email, telefon, etc. Motociclism.ro nu e sursa primara de informatie pentru TOATA lumea. Ma rog, poate la anul o sa tina toata lumea minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Decembrie 5, 2008 Autor Share Postat Decembrie 5, 2008 Pana acum am primit mailul cu datele doar de la Bukowina MC. Astept mailurile voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Pana acum am primit mailul cu datele doar de la Bukowina MC. Astept mailurile voastre! Era vorba ca pana in 15.12.2008 , sa le trimitem toti ! Emblema noastra acuma este la procesat si in cateva zile va fi gata , asteptam dupa grafician si vi le trimitem cat de repede !!! RESPECT _____ ACHIMOTO_____FREE BIKERS HUNEDOARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 Era vorba ca pana in 15.12.2008 , sa le trimitem toti ! Emblema noastra acuma este la procesat si in cateva zile va fi gata , asteptam dupa grafician si vi le trimitem cat de repede !!! RESPECT _____ ACHIMOTO_____FREE BIKERS HUNEDOARA Da, asa a fost vorba, dar sunt destule cluburi care au toate acestea gata facute si eu am primit de la 2 cluburi. Oricum, mai astept. Nu pot face nimic cu datele de la 4 cluburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 In urma sedintei UCMR din 22 noiembrie 2008 s-a hotarat realizarea unui website al UCMR. Astfel, toate cluburile ce doresc sa fie afisate pe acest site sunt rugate sa trimita pe adresa de e-mail: gabrieleugen@yahoo.com urmatoarele: - sigla clubului - Scurt istoric - Data intrunire - adresa site-ului oficial - Obiectivele clubului Rugam a se trimite aceste informatii pana la data de 15 decembrie 2008. Salut , am vazut cam tarziu ... Rebels of Danube Riders Club Tulcea danube-rebels.myforum.ro forum pana una alta....actele ne ies in februarie ... deh dureaza un pic... Existam din noiembrie ....2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 Inca mai astept mailurile de la cluburi. Pana in acest moment am primit 5 mailuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 se mai primesc inscrieri de club? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) In urma sedintei UCMR din 22 noiembrie 2008 s-a hotarat realizarea unui website al UCMR. Astfel, toate cluburile ce doresc sa fie afisate pe acest site sunt rugate sa trimita pe adresa de e-mail: gabrieleugen@yahoo.com urmatoarele: - sigla clubului - Scurt istoric - Data intrunire - adresa site-ului oficial - adresa de e-mail - contact - Obiectivele clubului Rugam a se trimite aceste informatii pana la data de 15 decembrie 2008. NOUA adresa de e-mail unde sa trimiteti datele clubului din care faceti parte , este achimoto_ro@yahoo.com Pana acuma avem cam 7 cluburi care au trimis datele , asteptam ca si celelalte sa trimita datele pt formare bazei de date. Siteul are ca termen de finalizare 10 aprilie 2009 . RESPECT Editat Martie 6, 2009 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate