Sari la conținut

Puc

Super Membru
  • Număr conținut

    1.455
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Puc

  1. Situatia e cam asa: am luat nepra intr-o 'vanzare / schimb'. De vreun an sta la nenea care trebuia sa o faca functionala. A facut-o, da' e inca la respectivul. N-am poze, da' o sa incerc sa-i fac. Nu ma pricep deloc la comuniste si preturile lor, nu am timp / energie / chef sa caut foarte mult si sa fac comparatii intre ce se vinde si ce am eu. O vand pentru ca sta degeaba si stiu ca exista entuziasti care ar folosi-o. Daca exista vreun binevoitor care poate sa-mi dea un pret orientativ (pentru o nepra cu atas, inmatriculata, fara itp dar functionala) as aprecia gestul. O sa incerc sa-i fac azi / maine poze, intre timp 0743212803 pentru orice detalii am uitat sa dau aici. A, motorul e in Iasi.
  2. Vand DNEPR11 cu atas, inmatriculata, din 1992, functionala. N-are ITP.
  3. Puc

    BURSA LOCALA

    Valabile, plus pantalonii astia: Piele groasa, cu sireturi pe lateral. Marimea 48, mie-mi sunt cam mici (da' io's gras). Astept oferte si pentru ei. Mesaj completat Vand DNEPR11 cu atas, inmatriculata, din 1992, functionala. N-are ITP.
  4. Puc

    BURSA LOCALA

    3 rațe? Parca aveai id-ul meu de ym, de ce faci mizerie pe aici pe topic?
  5. Puc

    BURSA LOCALA

    Geaca moto, marimea XS. Protectii soft, noua. Comandata pentru Irina, da' e XS de barbati, ii e un pic larga. Am dat 650 de RON pe ea, cer 500 negociabil. Si o geaca mai veche, am luat-o tot de pe forum asta da' mi-e cam larga, o tin aruncata prin diversi saci. Parca am dat vreo 100 de RON pe ea, astept oferte E purtata (probabil de unul dintre proprietarii anteriori), are o zgarietura pe o maneca si o impletitura de umar un pic 'despletita'.
  6. Puc

    Accidente

    motocicleta fiind prea sexy, ala cu masina nu s-a putut abtine si a vrut sa i-o traga pe la spate. E un caz clar de radiatorus captivus.
  7. Nush' ce v-ati ofuscat asa. Eu doar am intrebat politicos daca e relevanta formularea, nenea intrebat a raspuns. Si da, eram curios daca e vreun peiorativ la mijloc, dar nici macar in cazul ala nu m-as fi ofensat. Am o parere suficient de buna despre mine ca 'moldovean' incat sa nu ma afecteze chestii de genul. Imi cer scuze ca am generat vreo 5-6 posturi offtopic. Apropo, eu pot fi discriminat pe motiv de roacker satanist cu tobe galagioase. Babe, cel putin pe lumina, n-am violat.
  8. domnule Moldovan, nu cumva e o urma de discriminare pe baza de apartenenta la o regiune geografica in fraza de mai sus? Relevanta lui 'moldovean' de acolo nu o vad, puteati la fel de usor sa spuneti 'un sofer neatent / inconstient / retard'. inclin sa cred ca e doar dorinta de a fi cat mai exact, ca de la un moderator te astepti sa nu discrimineze.
  9. maestre, deocamdata faci supozitii si asocieri. cat despre afirmatia despre casca, probabil nu stii statisticile despre locurile cele mai lovite la o casca in caz de accident. 30% e suma procentajelor in partea stanga + dreapta a mandibulei. La un soc puternic nici cu mama castii nu scapi.
  10. Gica-Contra ca de obicei. A dracu ditamai unghiu' mort de nu l-a vazut. Vina bikerului etc. Ambii au mers aiurea, da' vina e a gipanistului, oricum ai da-o. Ca bikerul e bolovan si nu anticipeaza miscarea, ca vederea lui periferica a dat gres, e partea a doua.
  11. Puc

    Kawasaki Vulcan

    De ce te certi cu mine nene, am spus, citez 'din cate stiu eu'. E un fel de tija, cel putin asa era pe matildadoiu meu. Ma scuzi ca mi-am permis sa incerc sa te ajut.
  12. Puc

    Off-topic

    zi repede unde'i asta!
  13. Puc

    Kawasaki Vulcan

    Informatia asta ar trebui sa te ajute: din cate imi amintesc eu VN800 n-are cablu pe spate.
  14. Puc

    Off-topic

    Pai relaxeaza-te tu primul, unde vezi ca m-am ofensat?
  15. Puc

    Off-topic

    E binecunoscut faptul ca sa pui umarul la o intrunire inseamna sa te plimbi de colo colo cu un 'mijloc de transport'.
  16. Bai, sa-l ierte DD pe biker si pe tanti, ca puradelu' la 4 ani nu prea cred ca are de ce sa fie iertat (poate scapa, totusi). Da' ideea mea era alta. Mi se intampla sa ma trezesc ca merg cu masina / motorul la 150+ km/h iar din sensul opus vin diversi cu viteze asemanatoare. Dupa atatea rahaturi vazute live sau la televizor sau pe forum, ma gandesc din ce in ce mai des ca e buba. Daca unul din fata se apleaca dupa telefon, se intoarce sa-l plezneasca pe ala mic sau se scobeste in nas si nu e atent, intra pe sensul meu, la 300 km/h (viteza cumulata), n-ai timp sa faci NIMIC. Asa ca, merg mai incet. Da-o dracu' de viteza. Mai bine intotdeauna mai tarziu decat odata niciodata.
  17. Puc

    Off-topic

    ti pocnesc
  18. Puc

    Off-topic

    Ce meserias e Baiazid, mi-a sters postul Cred ca i s-a umflat pipota de draci si ca sa nu rada copiii de la el de la scara ca a ajuns de rasul curcilor, i-a tremurat degetul pe butonul de delete. Hai meserie, du-ma la 100% warn si sterge-mi contul, nu te mai câcâi atâta.
  19. Puc

    Off-topic

    Tin musai sa-i urez lu' ala care s-a bucurat la husa mea de motor [sters de moderator]
  20. Puc

    Off-topic

    Bai ce tare, cel mai raportat topic de pe forum, s-a sculat administratorimea sa ne urmareasca aberatiile. Mie personal mi-e frica pentru alveolu, daca se scapa pe el insusi pe aici si incepe sa abereze ingrozitor, dup'aia cine mai baga poze cu pisica? Va rog respectuos sa nu-i dati ban lu alveolu' ca raman fara poza cu pisica!
  21. Puc

    Off-topic

    Ba, singurul lucru mov pe care chiar ti-l fac cadou daca insisti, e un ochi... Da, matildadrei e de vanzare daca se gaseste un inconstient sa-mi dea 5000 de euro pe el E cu valoare sentimentala!
  22. Puc

    Off-topic

    IL ar fi fost typo. UK poate. LA e o greseala, nu un typo. Eu includ 'LA' in loc de 'UL' la 'error of ignorance', nu la typo.
×
×
  • Creează nouă...