alessandro92 Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Niste poze facute acum cateva luni cand ma plimbam prin oras si am zis sa iau si camera foto cu mine. Sunt poze de la castelul San Pietro din Verona si din San Rocco (o localitate mica aflata la putini km de oras)... Sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alessandro92 Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 (editat) De atunci motocicleta a suferit niste mici modificari, acum arata asa (stripes galbene in jurul rotilor si un suport al placii de inmatriculare mai sportiv). Editat Martie 1, 2009 de alessandro92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Faine de tot ! Si motocicleta si locurile colindate. Bafta si cat mai multe ture in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alessandro92 Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 Faine de tot ! Si motocicleta si locurile colindate. Bafta si cat mai multe ture in continuare ! Multumesc la fel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 daca o lasai parca asa in Romania ramaneai fara ea de cel putin 3 ori pana acum , superbe pozele! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alessandro92 Postat Martie 4, 2009 Autor Share Postat Martie 4, 2009 daca o lasai parca asa in Romania ramaneai fara ea de cel putin 3 ori pana acum , superbe pozele! bafta Ms. frumos ! Daca e sa mi-o fure tot in Romania o gasesc ) Superba motocicleta ai, mai am 3 ani doamne pana sa ma sui pe R1 ... am condus si eu una aici la concesionarul meu Yamaha ca are ca o pista in spate, e o bestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 chiar e foarte fain motorelul de 125?? cam la ce bani l-ai gasit? faine poze....Italia e placut de vizitat pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate