Ravenitza Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 (editat) Topicul AICI Poze de azi, scuzati calitatea dar nu ma ajuta aparatu... Editat Mai 10, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 (editat) pun si eu o poza cursa cu picii a fost piesa de rezistenta , picii cred ca au fro 6 ani (nu de motocross, in total) Editat Mai 10, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Un spectacol de calitate si trebuie sa recunoastem, juniorii sunt cei mai cei Te lasau masca ce indârjiți si ce bataiosi erau. Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 (editat) deci urmatoarea miscare (daca mai imi focaliza cacao-ul asta de obiectiv) astia 2 s-au atins in mers si nu au cazut in prima faza datorita soarelui m-am bagat intr-un loc cu umbra si fotografiam in sictir cate unu care zbura dar cand au intrat picii am uitat de soare si m-am dus langa pista plin de entuziasm, mai ca strigam cu rudele lor (parinti, matuse) sa ii incurajez ca la orice competitie Editat Mai 10, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 10, 2009 Autor Share Postat Mai 10, 2009 Participanti excelenti si mai ales stima si respect pentru micutii motociclistii de motocross Erau de belea, cred ca as avea multe de invatat de la un copil de 6-7 ani participant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 pun si eu o poza cursa cu picii a fost piesa de rezistenta , picii cred ca au fro 6 ani (nu de motocross, in total) nr 4 era cel mai mic nu stiu cati ani avea dar avea o caramida a start sa puna picioru jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 icv NR 44 baaai!!! si are 7 anisori si il cheama andrei si e din mures ... si e febletea mea si probabil copilul meu din alta viata :X:X:X iata-i si in detaliu : http://www.click.ro/Special/au-mers-pe-mot...aca-primii-pasi a fost si topic pe forumul asta, dar pe forumisti i-a durut la baschetzi. /index.php?...p;#entry1801342 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 cred ca se referea la participantul cu nr 4 din poza pusa de mine, asta daca nu a pierdut un 4 pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 O poza din partea mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Si de la mine una mica, facuta cu juniorul in cârcă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 cred ca se referea la participantul cu nr 4 din poza pusa de mine, asta daca nu a pierdut un 4 pe drum nu cred, ca icvu a incurcat treaba de la atatea beri... ce-ai zis tu icvule.. daca e 44. mai bine tai un 4 ) sa nu zica lumea ca am baut prea mult ) andrei e cel care statea cu piciorul pe caramida si era si cel mai mic dintre toti radeam uitandu-ne la ei si ziceam ca dupa ce se dau astia micii jos de pe motorete trebuie sa le schimbe parintii scutecele ) tari rau!! clasa 85cc a fost geniala. erau participanti de la amatori care spuneau ca daca reusesc si ei sa mearga asa, nu mai au nicio dorinta in viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) nu cred, ca icvu a incurcat treaba de la atatea beri... ce-ai zis tu icvule.. daca e 44. mai bine tai un 4 sa nu zica lumea ca am baut prea mult ) andrei e cel care statea cu piciorul pe caramida si era si cel mai mic dintre toti radeam uitandu-ne la ei si ziceam ca dupa ce se dau astia micii jos de pe motorete trebuie sa le schimbe parintii scutecele ) tari rau!! clasa 85cc a fost geniala. erau participanti de la amatori care spuneau ca daca reusesc si ei sa mearga asa, nu mai au nicio dorinta in viata! 85??? cred ca glumesti, daca bagi castigatorul de la clasa 65 cred ca ia loc pe podium la amatori nu cred, ca icvu a incurcat treaba de la atatea beri... ce-ai zis tu icvule.. daca e 44. mai bine tai un 4 sa nu zica lumea ca am baut prea mult pai am crezut ca vad dublu Oricum bine ca a iesit Adi pe locu 1 la mx 1 si ca bulgaru a concurat la mx2 ca era posedat omu Fratele tau disney dar dupa cum te tinea in poza nu prea cred ca avea ganduri "fratesti" cu tine Editat Mai 11, 2009 de icv45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 mai adaug una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 mai adaug una mama senchiu veri maci! exact faza de nu am vazut-o ca imi desfaceam berea o sa bag si eu poze mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 nr 4 era cel mai mic nu stiu cati ani avea dar avea o caramida a start sa puna picioru jos Tompa Robert- Sf Gheorghe 8 anisori. promite mult. Baiat de motocrosist, tatal lui Tompa Csaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikex Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 cu atv nu are nimeni poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 poze aici http://www.supermotocross.ro/forum/viewtop...hp?f=12&t=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 poze facute de meseriasii de la GerulaRacing http://www.photo.gerularacing.ro/ciolpani/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 poze aici http://www.supermotocross.ro/forum/viewtop...hp?f=12&t=3 icv45, ai auzit de drept de autor? macar de bun simt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) icv45, ai auzit de drept de autor? macar de bun simt... Daca te deranjeaza o scot Multumit? Editat Mai 12, 2009 de icv45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 nu ma deranjeaza dar puteai sa ma intrebi si tu ca asa e normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 nu ma deranjeaza dar puteai sa ma intrebi si tu ca asa e normal Imi cer scuze dar am fost prea excitat de frumusetea pozei si ma mancat degetu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 85??? cred ca glumesti, daca bagi castigatorul de la clasa 65 cred ca ia loc pe podium la amatori pai am crezut ca vad dublu Oricum bine ca a iesit Adi pe locu 1 la mx 1 si ca bulgaru a concurat la mx2 ca era posedat omu Fratele tau disney dar dupa cum te tinea in poza nu prea cred ca avea ganduri "fratesti" cu tine fratele meu bulgar, Petrov (PetreuÂş), cu care nu ma mandresc (my brother from another mother) la cei 17 ani ai lui era f precoc. ) perspicac chiar ) hmm... Si eu ma bucur ca a iesti Adi! Mai ales ca era sa piarda controlul cand l-am fluierat... si cand ti-ai dat tu tricoul jos... si cand ti-ai aruncat chilotii pe circuit... Pacat ca nu s-a dat Pop, dar ma bucur ca l-am cunoscut pe Comura, un amator f priceput. Ma mai bucur ca i-am vazut ktmurile lui dan tatoiu, tziplate si eloxate.... A fost tare frumos. icv45, ai auzit de drept de autor? macar de bun simt... E SEMNATA POZA?? Daca te deranjeaza o scot Multumit? n.ai inteles. da-i niste bani... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) orice poza este semnata chiar daca nu vezi tu macar niste bere sa imi dea Editat Mai 14, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate