yedutz Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Salutare,stimati tovarasi si prieteni! Asa cum spune si titlul topicului,v-om posta aici poze,cam de pe unde umbla fiecare brambura ..de la un gratar,de la o endureala,o zi de nastere sarbatorita in natura,... Am sa incep eu cu niste poze facute ieri la Podul Grohotului.Vreau sa-l rog pe domnul Calin sa faca el o scurta prezentare ca se pricepe de minune RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 poze... am sa revin cu urmatoarele RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 inca o tura de poze... RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) Bun topic,domnul yedutz,acum vor fii toate pozele grupate Editat Mai 19, 2009 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 19, 2009 Autor Share Postat Mai 19, 2009 ..domnu' Dacu,..da ce poze clare ati facut! .. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Partea a-2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) Ultima serie de poze Editat Mai 19, 2009 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 poze... am sa revin cu urmatoarele RESPECT Faina iesire, lume buna si locuri faine....ce mai.....la mai multe plimbari de genu' asta! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Apuc si eu sa pun pozele.... POzele de la sedinta clubului am sa le dau cui le cere ca sa lasam topicul numai cu pozele de la iesiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Ok !! Insfarsit apuc si eu sa pun cateva poze . Luci legat de povestirea aia trebuie sa mai astepti, ca nu am avut timp nici sa respir zilele astea . Parerea mea este ca a fost super iesirea si as vrea ca si la Seth on Fire sa fim cat mai multi ca va fi super ! si acum cateva poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Ok ! sa trecem la tura a doua de poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Inca o tura de poze , dar nu si ultima !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 domnu' Calin,ceva poze mai aveti?..nu de alta dar la Gilau trebuie sa aveti cardul gol,pentru a imortaliza alte momente placute RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) Mai pun o tura de poze iar restu le voi pune maine ! Domnu Luci stai linistit ca de atunci am golit cardul si l-am incarcat inca o data ! Am sa pun si pozele de Duminica asta care a trecut si atunci va fi gol golut pregatit pentru Seth on Fire !! Editat Mai 25, 2009 de calinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 CE faine is pozele...si mai ales alea ultimele cand suntem toti intinsi in poienita.... Spor la pus si alte poze Caline....Sa ne vedem cu bine la Cluj si la cat mai multe poze misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Felicitari tuturor pentru iesirea facuta in mijlocul naturii. Va salut cu respect si sa o tineti tot intro veselie si de acum incolo Numai bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 26, 2009 Autor Share Postat Mai 26, 2009 Felicitari tuturor pentru iesirea facuta in mijlocul naturii.Va salut cu respect si sa o tineti tot intro veselie si de acum incolo Numai bine tuturor multumim si te asteptam sa te alaturi cu noi la o plimbare in mijlocul naturii..crede-ma se merita RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Cam astea sunt toate pozele de la Podu Grohotului ! In ultimele poze apare si un prieten de-al meu din Grecia cu care ne-=am intalnit in Deva dupa ce am ajuns de la Podul Grohotului de langa Brad ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angeline Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Buna seara la toata lumea !!!! si scuzati-mi intarzierea Mai sincer cand am deschis pagina si am vazut pozele a aparut un zambet mare pe fata mea A fost o iesire super,mai ales locul putin " salbatic " unde am fost, am uitat pt o clipa de agitatia din orase si de muzica asurzitoare de pe terasele " fitoase " Abia astept urmatoare excursie.... Numai bine ! " Noi oameni avem limitele noastre insa Natura e un adevarat geniu in a carui opera ne putem cauta inspiratia . Uitam deseori ca nu natura apartine omului ci omul apartine Naturii ... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Si acum sa trec la o alta serie de poze facute Duminica asta ! Traseul a fost urmatorul : Deva , Hunedoara , Bos , Gros , Cerbal , Socet , Runcu Mare , Poiana Rachitelii , de aici ne-am intors inapoi pana in Socet de unde am coborat si urcat catre Feregi iar din Feregi directia BATRANA , un loc superb !!! Recomand acest traseu pentru ca este o zona incantatoare cu oameni simpli , incantatori si cu suflet mare ! Traseul este recomandat doar celor care detin motoare pentru enduro si soft enduro ! Sa trecem la Poze !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 26, 2009 Autor Share Postat Mai 26, 2009 frumos domnu' Calin... ..cand o sa-mi iau un monster off road only 2 wheels am sa bat si eu coclaurile cu voi..pana atunci hoinaresc drumurile asfaltate ca sunt mai sigure..nu prea intalnesc cirezi de vaci sa li se faca pofta pe mine ..deh,green power ...ai pus-o pe andreea sa de-a papa la vacutza!?..sa inteleg ca tie ti-a fost frica? RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angeline Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Da, intr-adevar a fost o drumetie super... domnu yedutz sa stii ca vacutele au devenit dintr-o data prietenoase cu mine, atunci cand imi vazusera punga cu saratele ...navalisera pe mine si n-am avut incotro ,trebuia sa le servesc cu cateva asa de pofta Ma bucur ca am prins vreme buna sa vedem frumosii munti " Natura nu e trofeul nostru, nu sunt numai fotografiile cu care ne umplem albumul...natura este viata,viata pe care niciun aparat foto nu o poate surprinde cu adevarat... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angeline Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Frumos de tot !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Ia sa mai punem noi un rand de poze de la BATRANA !!! Au mai ramas 62 de poze pentru data viitoare vizionare placuta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 ce va mai place pe coclauri ..da bine faceti..nimic nu-i mai frumos decat iesirile cu prietenii in natura..bineinteles alaturi de mobre RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate