GIV 32 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 mai baieti si fetitze,ia postati voi aicea tot ce credeti de cuviinta ca ar trebui sa stie si ceilalti despre planurile voastre de calatorie ...despre excursiile pe care vreti sa le faceti si aveti nevoie de acompaniament...despre plimbarile cu motoarele de duminica si in principiu cam despre cum,unde ,cind si cine ne intilnim ca sa plecam impreuna undeva!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 mai baieti si fetitze,ia postati voi aicea tot ce credeti de cuviinta ca ar trebui sa stie si ceilalti despre planurile voastre de calatorie ...despre excursiile pe care vreti sa le faceti si aveti nevoie de acompaniament...despre plimbarile cu motoarele de duminica si in principiu cam despre cum,unde ,cind si cine ne intilnim ca sa plecam impreuna undeva!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 ....tacanel,ce-i asa greu?...aici se fac invitatii la plimbari cu motoarele sau anunturi cind se pleaca undeva si se vor mai multi in echipa!!...exemplu: voi merge la mare anu asta aprox in luna iulie,mai vine cineva cu mine?....amu ai priceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) ....tacanel,ce-i asa greu?...aici se fac invitatii la plimbari cu motoarele sau anunturi cind se pleaca undeva si se vor mai multi in echipa!!...exemplu: voi merge la mare anu asta aprox in luna iulie,mai vine cineva cu mine?....amu ai priceput? In 23 iunie (vineri) e concert Depeche la Bucuresti, tot in acelasi week-end intrunirea de la Brasov si week-endul urmator intrunire la Constatnta. Nu stiu daca reusesc sa le combin toate 3. Daca nu , macar bucurestiul si brasovul. Cine mai e curios... Planuri......multe Timp si bani .......... Editat Martie 8, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) As veni eu la Brasov,dar nu stiu daca termin sesiunea pana pe 23 iunie.... daca nu macar prind intrunirea de la Sibiu Editat Martie 8, 2006 de Vitezistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 acum duminica ce facem? unde mergem daca e timp frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 acum duminica ce facem? unde mergem daca e timp frumos http://vremea.itbox.ro/index.php?pagina=pr...&accid=ROXX0024 se pare ca stam acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 ...las ca nu poate fii asa rau!!!...pe noi nea mai prins iarna duminica trecuta!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Eu mai am o propunere...dak tot nu ne prea vedem prin papa joe...macar duminica (cand da caldura) sa trajem asa vre-o 2-3 ture pe un traseu de genul vlaicu-gara-centru-bou' roshu'-ar-nou-micalaca-vlaicu centnru...etc... asa un shmen de vre-o 1-2 ore...mers finut...mai la impresie...da' sa fim si noi macar vre-o 10... ce ziceti? aaa...si asta indiferent de motor...ca-i comu...trotineta (sper sa nu mai zic atunci ca eu!), vitezana sau whatever.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 10, 2006 Autor Share Postat Martie 10, 2006 Eu mai am o propunere...dak tot nu ne prea vedem prin papa joe...macar duminica (cand da caldura) sa trajem asa vre-o 2-3 ture pe un traseu de genul vlaicu-gara-centru-bou' roshu'-ar-nou-micalaca-vlaicu centnru...etc... asa un shmen de vre-o 1-2 ore...mers finut...mai la impresie...da' sa fim si noi macar vre-o 10... ce ziceti? aaa...si asta indiferent de motor...ca-i comu...trotineta (sper sa nu mai zic atunci ca eu!), vitezana sau whatever.... ...io stiu ...vedem noi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 cand o da caldura sper sa ne strangem iar tare mi-a placut asta vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 cand o da caldura sper sa ne strangem iar tare mi-a placut asta vara ...ce ti-a placut tie asta vara?...tu mai mult ai stat acasa decit ai venit cu noi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 ...ce ti-a placut tie asta vara?...tu mai mult ai stat acasa decit ai venit cu noi!!! cat am primit si eu fise ca altfel imi iau bataie dar o sa pun eu mana pe punga cu fise tu ce crezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 cat am primit si eu fise ca altfel imi iau bataie dar o sa pun eu mana pe punga cu fise tu ce crezi iti fac io rost de fise de la gim d-alea de la cazino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 danke dar cat mai multe te rog la multi kilometri in siguranta va urez asa promotie de pasti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 ...ma drace ,te dai mare acum ca esti singur acasa?spui ca pui mana pe punga cu fise??... ...ai vrea tu macar culoarea sa o vezi!!!!!...la punga!... .. asta te asteapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 la vara vre sa plece acasa si atunci raman singur licitez punga cu fise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 AZI AM AFLAT CA NU MAI PLEACA NICAIERI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 AZI AM AFLAT CA NU MAI PLEACA NICAIERI daca te-ai bucurat prea repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 16, 2006 Autor Share Postat Martie 16, 2006 AZI AM AFLAT CA NU MAI PLEACA NICAIERI ...FAIN,TE-AI ARANJAT!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 (editat) Maine ( 19.03.2006) ??? Editat Martie 18, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 In Aprilie vreau sa fac o excursie pana in Cluj de vreo 3 zile si aproape in fiecare duminica (dupa ce vine primavara) sunt in Ghioroc la Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 Maine ( 19.03.2006) ??? ...ai iesit cu motorul duminica?..noi am iesit si am rupt-o pe valea muresului....au fost unii care au inghetat oleaca dar in mare parte a fost fain!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Vine careva Duminica 26.03 in Ghioroc la Harley ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate