cobo Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Trimis: Mar 03 28, 2006 8:02 am -------------------------------------------------------------------------------- Salut, Am decis sa apelez la voi sa vad ce parere aveti..... Am tot cautat pe alte forumuri pe la baietii de afara si exista subiectul ..dar nu si o solutie foarte buna Am un CBR 600 F4, si o problema Sunt mai mic de innatlime (1.67) si am nevoie sa las motoru mai jos Asa ca am gasit ceea ce se cheama Lowering kit , care defapt sunt acele "oase " de la suspensia spate.....exista pe Louis dar nu am gasit inca pe cineva sa mi le aduca.... Ideea este daca stie cineva cum este afectat comportamentul motorului daca se pune acest kit..... si daca trebuie lasa in jos si de la furca.... O alta solutie pe care am mai gasit-o pe net ar fi schimbarea sau modificare seii....dar la acest capitol nu am gasit solutia ideala. Daca aveti vre-o solutie sau stiti pe cineva priceput sa scoata o parte din spuma si sa faca seaua la loc..... Asa ca help daca puteti...scopul final ar fi sa ating si eu calumea cu picioarele asflatu si sa nu mai fac pe balerina pe la semafoare Multumiri anticipate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 da, lowering kit-ul este fain! numai ca nu o sa mai cobori borduri la fel de mari si o sa eviti mai multe gropi! in esenta da motorul mai jos de spate deci trebuie umblat si la fata dar asta nu e un lucru rau! coboara centrul de greutate si o sa fie motorul mai manevrabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 (editat) Trimis: Mar 03 28, 2006 8:02 am -------------------------------------------------------------------------------- Salut, Am decis sa apelez la voi sa vad ce parere aveti..... Am tot cautat pe alte forumuri pe la baietii de afara si exista subiectul ..dar nu si o solutie foarte buna Am un CBR 600 F4, si o problema Sunt mai mic de innatlime (1.67) si am nevoie sa las motoru mai jos Asa ca am gasit ceea ce se cheama Lowering kit , care defapt sunt acele "oase " de la suspensia spate.....exista pe Louis dar nu am gasit inca pe cineva sa mi le aduca.... Ideea este daca stie cineva cum este afectat comportamentul motorului daca se pune acest kit..... si daca trebuie lasa in jos si de la furca.... O alta solutie pe care am mai gasit-o pe net ar fi schimbarea sau modificare seii....dar la acest capitol nu am gasit solutia ideala. Daca aveti vre-o solutie sau stiti pe cineva priceput sa scoata o parte din spuma si sa faca seaua la loc..... Asa ca help daca puteti...scopul final ar fi sa ating si eu calumea cu picioarele asflatu si sa nu mai fac pe balerina pe la semafoare Multumiri anticipate o varianta ar fii sa lasi amortizorul spate mai moale.(desfaci la maxim)...si ai sa ajungi mai bine jos ,deoarece se lasa destul de bine...la al meu cel putin merge varianta asta...ar trebuii sa mearga si la tine succes nu merita sa strici saua Editat Martie 27, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobo Postat Martie 28, 2006 Autor Share Postat Martie 28, 2006 Amortizorul l-am lasat pe cea ma soft pozitie....si nimik.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yad Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Eu am scos din spuma, am strans mai mult invelisul si e ceva mai bine ca inaltime, se poate si mai bine. O sa incerc si iti spun cum iese. Are mici proeminente de la taieturi dar nu am probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobo Postat Martie 30, 2006 Autor Share Postat Martie 30, 2006 Eu am scos din spuma, am strans mai mult invelisul si e ceva mai bine ca inaltime, se poate si mai bine. O sa incerc si iti spun cum iese. Are mici proeminente de la taieturi dar nu am probleme. da-mi mai multe detalii.........si cine ti-a facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 cam ce am facut eeu la nipru:) si acuma sunt si eu satisfacut de inaltimea motorului:) adika ating si eu cu picioarele pe jos:) o idee buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 este pe www.louis.de asa ceva, intra pe site si da shearch la produsul nr. 10026230 costa 90 E si se cheama "Lucas Heck-Tieferlegungen" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate