Sari la conținut

yad

EX+
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de yad

  1. Ce culore era R1? A fost un topic mai demult. Are cineva mai multe detalii??? Cum il chema pe motociclist?? Am un prieten pe acolo pe care nu l-am mai vazut cu motorul prin oras, are un R1 2005.
  2. Pentru productie mare si de serie de roti dintate se foloseste masina de danturat, pentru unicate se pot face si pe masini de frezat cu cap divizor. Remarca mea era referitoare la " freza cu masina de divizat".
  3. Pentru roti dintate se foloseste masina de frezat cu cap divizor. Numai bine.
  4. Daca nu scrie pe ele, 4,5 mm.
  5. Aveti dreptate e o prostie, dar firmele care uda strazile primesc bani de la primarie pentru activitatea asta, asa ca nu o sa fie usor,, pana la urma le diminuam veniturile....
  6. Eu am scos din spuma, am strans mai mult invelisul si e ceva mai bine ca inaltime, se poate si mai bine. O sa incerc si iti spun cum iese. Are mici proeminente de la taieturi dar nu am probleme.
  7. yad

    Semnaturi pentru ALEX

    Faida Radu Bogdan DD 264360 Titu Dambovita
  8. Sunt din Dambovita, Titu mai exact si vreau sa stiu si eu pe unde va intalniti in week end-uri. Nu prea cunosc Targovistea, dar o sa ma descurc. Stau in Buc si "iapa" o am la Titu, ma duc in weekend-uri si cand e vremea mai buna iesim....
×
×
  • Creează nouă...