Lancelot Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Câteva cliÂşee surprinse la Vulcanii NoroioÂşi Mai multe aici: http://picasaweb.google.com/10058508770193...roiosi30102010# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Trebuia sa furati si voi mireasa... sau macar don'soara de onoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 f faine pozele a aparut o noua moda la NUNTI INMUIaTUL MIRESEI IN NOROI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) N'avea cască ca s'o urcăm pe motor Âşi să fugim cu ea Mesaj completat Trebuia sa furati si voi mireasa... sau macar don'soara de onoare Cred că asta era d-Âşoara de onoare, merita furată, ce zici? Editat Noiembrie 1, 2010 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Trebuia sa furati si voi mireasa... sau macar don'soara de onoare ma ai copil acasa lasa domnisoarele de onoare in grija noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 N'avea cască ca s'o urcăm pe motor Âşi să fugim cu ea Cred că asta era d-Âşoara de onoare, merita furată, ce zici? Mergea fu...rata o tura ma ai copil acasa lasa domnisoarele de onoare in grija noastra Pardon, copii Iar daca vad ca nu misca baietii la fetele care tremurau de frig... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Trebuia sa furati si voi mireasa... sau macar don'soara de onoare Atentie! La postul de mai sus al lui Thomas s-a strecurat o greseala : la cuvantul "furati"a scris "r" in loc de "t". Deci, faceti corecturile de rigoare ca sa nu mai apara posturi superflue ! Editat Noiembrie 1, 2010 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2010 ÂŞi încă căteva poze, by courtesy Leaveyou & D Star Mesaj completat Câteva cliÂşee surprinse la Vulcanii NoroioÂşi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Teribil de fain! Daca vremea (si timpul si bugetul si iubita si... ) -mi va permite, as vrea sa ajung si eu acolo-n week-end-ul asta. Multam mult de poze si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Eu pun pariu ca domnisoara nu mai e domnisoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2010 Teribil de fain! Daca vremea (si timpul si bugetul si iubita si... ) -mi va permite, as vrea sa ajung si eu acolo-n week-end-ul asta. Multam mult de poze si nu numai! You are wellcome! Facem skimb. Noi vrem să mergemîn wknd pe unde ai fost tu luni, pe Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 You are wellcome! Facem skimb. Noi vrem să mergemîn wknd pe unde ai fost tu luni, pe Transalpina Sunt curios cum o sa fie calatoria voastra si de abia astept sa vad poze, drum bun si asfalt uscat fara denivelari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate