BogdanSHA Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) Daca are cineva talent la povestit, sa bage! Eu fug la truda In 2 cuvinte a fost superb! Pozele mele le bag diseara. p.s. Cred ca am strecurat o mica greseala in poza cu traseul: 8-ul n-a fost pe "european", ci in dealuri, in stanga lui "9". Editat Noiembrie 15, 2010 de BogdanSHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Da zgarciti mai sunteti la poze ,... le tineti doar pentru voi, nu cumva sa le mai vada si altii ,.....noi, tura de duminica l-am pus aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) Avem monumentul de pe varful de dupa Troyan; The Modern Inn de 2 margarete, foarte curat, cu o tipa nota 1o la engleza si la ce ne-a oferit - parcare in curtea interioara, 4o leva dubla cu baie in camera si mic dejun inclus; urcarea spre Teteven; o manastire (mea culpa ca am uitat numele); un complex de vile nota 1o cu pastravarie proprie. Multumesc colegilor de tura (sunt dator si cu si fara ""), salutari trupei cu care ne-am continuat drumul de la Veliko spre casa. A fost un w/e superb (iarasi cine n-a iesit zilele astea fara motiv bine intemeiat, degeaba o are - pe moto), traseul la fel. Vara probabil e mult mai relaxant cu 3 ore de lumina in plus, insa soarele de-acum iti da o lumina unica, chiar daca uneori fix intre felinare. p.s. Toate pozele (1o5) la calitate maxima le gasiti AICI. Editat Noiembrie 16, 2010 de BogdanSHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate