Sari la conținut

kevo82

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    www.instagram.com/kevotennis

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007

Vizitatori Recenți Profil

482 citiri profil

kevo82's Achievements

  1. Poti te rog sa dai mai multe detalii despre conversia la 520? 14 fata 48 spate, dar de unde cumpar, ce brand e recomandat, ce lant…? Nu ma intereseaza viteza finala, prefer acceleratia mai buna. Dupa conversie va fi posibil sa fac power wheelie doar din acceleratie (no clutch)? Ce alte upgrade-uri recomandati pt Monster 821 din 2020?
  2. Sincer, nu as merge pe circuit…sunt foarte multumit de frane, mai ales in comparatie cu 790, care avea o senzatie de lemn la franare, asa ca nu cred ca merita banii master cylinder-ul Brembo. As fi foarte curios sa testez un Monster care are pompa Brembo instalata. Interesant…crezi ca e mai fun 821? 1200 ar fi mai fun pt power wheelie si cuplu. Stiu ca un motor pe care il poti impinge la extrem, fara sa te puna in pericol, este in general mai fun decat unul cu care mereu trebuie mereu avuta grija pentru ca are cuplu prea mare. Apropo…mi-au fost furate “bar end-urile” Am cumparat de la Rizoma unele frumoase, sper ca se potrivesc. Ce capac recomanzi sa iau? Cu ce ajuta o husa textila? [url=https://www.motocard.com/en/fluid-tanks/rizoma-ct127b.aspx?country=RO&currency=RON&mtc_source=google&mtc_medium=cpc&mtc_campaign=pmax&gclid=CjwKCAiA2fmdBhBpEiwA4CcHzXFTzRXAUwfXcToo6nk2mETmW5suZttI_utu8YnyvsmpJ_pnOim8ChoC0MQQAvD_BwE]Rizoma[/url]oare se potriveste pe Monster? Am uitat să specific că primul service, l-am făcut la Ducati, când am montat Quick Shifter-ul. Au fost super ok băieții și m-au lăsat să testez noul Monster Plus, care atunci costa 13000 € Nu regret deloc că am cumpărat ultimul Ducati Monster adevărat. modelul nou se simte foarte diferit . nu spun că îmi displace pentru că este o motocicletă bună, dar pare prea rafinat, fără feeling. Când m-am urcat pe al meu, simțeam că sunt pe un Muscle Bike, zgomotul (toba stock atunci), senzatia motorului, sunt total diferite față de noul Monster. Ca sa nu mai vorbesc de look…cel nou seamana cu o japoneza unde predomina plasticele. Infotainmentul la noul Monster insa, e din alta lume…un salt urias fata de vechea generatie.
  3. O sa revitalizez putin topicul adevaratului Monstru In Mai 2021 dupa ce am vandut 790-ul pt Monster, eram destul de dezamăgit de schimbarea făcută, asta până să instalez Quick Shifter și mai ales SC Project CR-T. Motorul efectiv s-a transformat într-un monstru adevărat. Din păcate, la sfârșitul verii m-a oprit poliția seara târziu, (era un filtru rar), și mi-au oprit talonul. După ce mi-am montat toba originală și am recuperat talonul, am montat pe fugă CR-T ul și nu am strâns bine unul din șuruburi Mi-a căzut evacuarea undeva pe centură spre Amckart, Și până m-am întors să o caut, evident că a dispărut…așa că am închis sezonul 2021 cu evacuarea stoc. Sezonul următor, pe 1 Mai 2022, am cumpărat alt CR-T, pentru ca toba stoc era super grea, silentioasa si motocicleta era destul de boring. Cu CR-T, îmi place la nebunie Monster-ul, l-aș schimba doar pentru 1200. Singurul lucru ce îmi lipsește de la 790 este topcase-ul…pe monster ar arata urat un topcase. Singurele probleme avute până acum la 821, a fost sonda de nivel pt benzină, schimbată deja de 2 ori, și scapă lichid de frâna pe la capacul butoiașului Brembo, de pe ghidon, așa că după câteva săptămâni cat nu am mers cu motorul, rămăsesem fără frână. Nu am schimbat încă acel capac pe unde scapă lichid, și mă gândeam dacă ar fi o investiție bună să schimb întreaga pompă cu una Magura (330€) sau Brembo modelul pro (480€). Am înțeles că îi schimbă mult în bine senzația la frânare. Am 7250 km cu Monster-ul, și am observat că prețurile pt 821 si 1200 (pe Olx cel puțin) sunt aberant de mari. Mă gândeam la un upgrade de la 821 la 1200, dar este greu să găsesc ceva la fel de întreținut ca motorul meu. Anvelopele încă arată foarte bine, mă așteptam să se uzeze mai repede… le mai țin un sezon după care trec la Corsa 2 (cum aveam pe 790), sau Diablo Rosso 4. Ce alte upgrade uri îmi recomandați să fac? Merită upgrade-ul vizual al ambreiajului cu capac din sticla Ducabike?
  4. Nu am simtit deloc ca 790-ul a tras mai bine dupa ce am pus SC Project, ci doar ca a devenit mult mai fun. Am cumparat deja exhaust valve eliminator de pe eBay...intrebarea mea este daca as pierde garantia inlocuind evacuarea stoc cu un CR-T si instaland acel dongle plug & play pt anularea valvei EXUP. Am inceput sa ma bucur de Monster, si sa apreciez avantajele pe care le are fata de 790, pe care am mers dupa 3 zile de mers cu Monster-ul, si m-a socat cat de slabe sunt franele la 790 fata de Monster, si cat de exacta este cutia de viteze la Ducati. Singurul lucru ce inca imi lipseste, este agilitatea 790-ului, si poate pozitia mai inalta, in schimb, overall Monsterul este superior.
  5. La 1400km Monsterul are deja senzorul de benzina stricat si am facut pana prostului la cativa km de benzinarie Il voi schimba pe garantie
  6. Da, daca atii ca nu pierd garantia cu un EXUP eliminator, atunci 100% ba bag. Am discount 15% pe siteul SC-Project. Te sun mai tarziu sa vorbim. Merci mult.
  7. Mulțumesc mult pentru informații. La finalul lunii am programare la Ducati și întreb ce costuri ar fi pentru o remapare. O să instalez intai Quick Shifter-ul...speram ca înlocuirea evacuării să fie simplă cum a fost la 790, care are catalizatorul înainte de finală și nu necesită remapare. Am mers cu monstrul pe A3...mult mai bine decat 790-ul la drum lung...in oras insa, unghiul de bracare este efectiv o gluma...trebuie sa fac 3 manevre cand dau cu spatele, si clar nu ma simt in siguranta cand ma aplec la viteze mici, asa cum faceam cu 790-ul care este efectiv ca o bicicleta de manevrabil...sa nu mai zic de gropi sau urcatul/coboratul bordurilor. Acest SC Project e street legal, doar ca e cam urat https://shop.sc-project.com/en-RO/Bike_DUCATI_MONSTER-821-2018-2021-/3365_D25A-K44C-Twin-GP-double-overlapping-Muffler.htm M-am urcat ieri pe KTM (inca e la mine pt inca o zi) si am simtit ca sunt pe un dragon cand l-am pornit As fi curios sa merg macar pasager pe un Momster 821 cu SC Project CR-T si unul cu Termignoni. Sincer NU o sa dau 1500$ pe Termignoni...mai degraba as da 1000£ pe Austin Racing care mi se pare oricum overpriced, sau si mai bine, as da 1060€ pe un dublu CR-T. Dar un singur CR-T sau pana si un S1 cum am avut pe 790, mi se pare suficient. Inainte sa bag mai multi bani insa, as vrea sa aflu daca se schimba ceva...la 790, evacuarea a transformat efectiv motorul dintr-un scuter intr-un motor super super fun. Bad news for my Monster: 1650€+tva daca vreau sa schimb evacuarea, pentru ca doar Termignoni pot pune fara sa pierd garantia. E doar impresia mea, sau baietii de la Ducati sunt cam rigizi? La Dementor nu a fost nicio problema de genul...am pus SC Project la 790 si nu am pierdut nicio garantie...de ce sunt astia de la Ducati mai catolici decat Papa? Asta inseamna ca o sa merg cu o conserva inca un an pana sa pot instala un CR-T Am gasit aceasta toba Termignoni, de care vanzatorul spune ca este plug & play, ca este pentru Monster 821 (nu conteaza ce an cica), si nu necesita remapare. Merita sa dau 5200 lei? Avand catalizator, zgomotul este asemanator cu cea stoc, sau se aude destul de bine?
  8. Culmea este ca am si facut test 2 zile cu Monsterul si eram in love. Dar asta era acum 3 ani, pana sa imi iau 790-ul. Monsterul a fost dream bike, dar comparat cu KTM, realizez ca acum 1290 e dream bike, 890 e ce trebuia sa fi luat, iar Monsterul e doar un motor foarte cool, care imi place, dar e un compromis la orice aspect, in comparatie cu 790, in afara de frane unde este clar superior Monsterul, si as spune si la puterea la turatii si viteze mai mari. Posibil ca dupa ce schimb evacuarea sa regret cuvintele aspre la adresa Monster-ului, si chiar sper sa fie asa. Am sperat ca voi cumpara ultimul Monster adevarat, si ca il voi tine ani buni. Regret ca nu am dat 9800€+TVA sa iau noul Monster, ala ne-adevarat
  9. As avea nevoie de step by step instructions: unde fac remaparea? Nu pot folosi Termignoni plug&play fara remapare? Sincer imi place mult cum arata, dar nu cred ca merita 500€ in plus fata de CR-T De diferenta de bani pun QS si o sea custom.
  10. In 2019 inainte sa iau 790-ul am vrut sa iau Monster-ul lui Vincenzo. Tin minte ca am discutat, si mereu mi s-a parut Monsterul e unul din cele mai frumoase naked-uri. Problema e ca pozitia pe asta e foarte diferita, pentru ca nu am reusit sa inalt seaua. O sa ii schimb evacuarea, si ma gandesc daca o inmatriculez sau nu. Am inaltat seaua...am rezolvat una din probleme. Urmatoarea e lipsa QS-ului, si sper sa il montez curand. Apoi o sa iau o evacuare...as vrea Termi, dar nu prea as da 5000 lei dupa ce mi-ati spus ca e mai silentioasa. SC Project S1 la KTM nu a necesitat remapare...a fost plug&play. Sper ca la fel e si CR-T. Alta care imi place e Austin Racing dar una simpla costa mai mult decat Termignoni, si mai trebuie si remapare. Fostul proprietar era sigur ca 821 are anti wheelie. Eu eram sigur ca nu are. Care e realitatea? Are doar ABS si traction control, nu?
  11. Am zis “scuze”, deci nu ai voie sa te superi ca am facut Monsterul tractor 790-ul, inainte sa ii schimb evacuarea era destul de boring. Dupa ce am pus SC Project, motoreta s-a transformat...la fiecare treapta schimbata cu QS, avea un sunet spectaculos si era super fun.
  12. Ieri am vandut KTM 790 an 2019, 10k km. Azi am cumparat Monster 821 an 2020, 1.5k km. Scuze ca o zic, dar...dezamagire totala! Testasem timp de 2 zile un Monster 821 an 2015, dar acum cativa ani, cand aveam un SMR450, si am fost super impresionat de Monster. Comparativ cu 790 Duke, Monsterul pare un tractor diesel. Pe 790 aveam toate optiunile, QS, anti wheelie, launch control, leaning sensor, abs leaning sensor, top case, side case, manere incalzite, usb charger, toba SC Project S1. Sper ca dupa schimbarea evacuarii si montarea QS-ului, sa imi schimb total parerea, altfel va fi pus la vanzare, si imi iau KTM 890.
  13. Ce se aude mai bine pe un Monster 821 din 2020, SC Project CR-T la 460€ sau Termi dublu carbon la 1000€? Exista si CR-T cu doua finale, dar nu ii vad rostul, decat greutate mare si bani aruncati nejustificat.
  14. As vrea sa intreb adminii de ce mi-au sters anuntul, si m-au banat si pe grupul de Facebook...? Am incalcat vreo regula? Am publicat anuntul de vanzare pt casca AGV SportModular, in sectiunea “Echipamente de protectie”, deci nu inteleg care este problema...
×
×
  • Creează nouă...