Sari la conținut

motorrr

INACTIV
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    B-50-
  • Club
    x

motorrr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. Salut baieti si sarut mana fetelor, sa va povestesc si patania mea: ieri, marti, o zi frumoasa de serviciu de la care am plecat cu o ora mai devreme pt ca trebuia sa platesc o amenda luata sambata. am facut eu socoteala ca duminica e inchis si 48 ore inseamna marti seara. am plecat din otopeni, de langa aeroportul coanda caci aici lucrez, si pana la casa presei libere m-am strecurat printre masini si am fost placut uimit ca multi soferi imi faceau loc. am fost la un cec in sect 1 dar am fost nevoit sa merg la adm financiara in sect 6 unde sunt domiciliat, aici era inchis asa ca m-am dus la cec in sect 6. la cec in sect 6 nu se platesc amenzi rutiere ci doar la adm financiara unde inchide la 16:30. am aflat de la cineva ca la piata moghioros e un sediu de colectare amenzi unde e deschis pana mai tarziu. m-am dus si surpriza: in loc de 50 ron a trebuit sa platesc 100 ron pt ca de sambata 48 de ore expira luni chiar daca sambata si duminica nu ai unde sa platesti. mi-au aratat si o hartie afisata pe acolo pe care scria ca pentru amenzile primite joi,vineri si sambata 48 ore expira luni seara. asta e, e frumos in romania, administratorii sunt de cacao. am platit 100ron dupa care m-am urcat pe motor sa merg spre casa. de unde parcasem eu motorul pana la semafor erau vreo 300m numai coada de masini. am plecat usor si ma strecuram pe partea dreapta-lucru care il evit de obicei, prefer cat mai pe stanga-suparat cand un opel astra caravan, alb, model 99-04,nr B-42-XNY a facut dreapta ca si cum ar fi vrut sa intre in parcare exact cand eu eram in dreptul portbagajului acestuia (intre mine si bordura era parcat un camion si in fatza acestuia individul a tras dreapta de volan). m-a lovit cu geamul usii din dreapta spate in ghidon, m-am dezechilibrat, am pus piciorul jos dar tot am cazut. individul a facut stanga, s-a razgandit sa mai parcheze si a plecat in continuare. am alergat dupa el pana la semafor, a deschis geamul, l-am intrebat de ce pleaca si mi-a spus ca de ce circulam pe acolo, ca de ce ma bag. individul era mai negricios si destul de mare asa ca nu m-am indurat sa-l lovesc fiind hotarat sa merg la politie. m-am intors la motor, m-am chinuit putin sa-l ridic, la un moment dat a oprit o masina si un tip - tin sa-i multumesc pe aceasta cale - m-a ajutat sa ridic motorul. motorul meu nu avea nimic, eu nu aveam nimic asa ca nu m-am mai dus la politie. oricum , daca vedeti masina in trafic puteti sa-l injurati din partea mea - poate se impiedica si cade...in dambovita
  3. am placerea de a fi primul care isi spune parerea: SUPER felicitari Stefan!!! din pacate eu am fost nevoit sa plec sambata dupa amiaza la Sf Gheorghe dar cand m-am intors azi (duminica) la ora 13:30 nu mai era nimeni. ce ati plecat fratilor asa cu noaptea-n cap?
  4. cu toata viteza (de enduro) la Breazaaa!!! sper sa prind grupul de la petrom Ploiesti la ora 18. Drink you there! din pacate maine seara am o nunta la SF Gheorghe asa ca intreb si eu...e vreun spargator de gasca, ca mine, care sa plece maine pe la 14-15 spre Brasov?
  5. chiar trebuie sa merg singur pana in Ploiesti? chiar nu se strange nici un grup in Bucuresti asta seara?
  6. se strange vreun grup in bucuresti vineri dupa amiaza?
  7. pt ce sunt corturile militare? daca sunt pentru cazarea, mai sunt locuri? daca nu, am unde pune cortul? si...unde ne intalnim vineri dupa ora 14:30 ca sa RIDE TO BEER!!! Cum spunea si Shakespeare: two beer or not to beer ps: merge cineva sambata dupa amiaza din breaza la brasov?
  8. am pegaso galben-gri-violet dar am venit cu el din bucuresti si l-am lasat in constanta chiar ma gandeam ca daca as fi mers cu motorul pana in vama as fi fost imbracat cu geaca cu protectii si scapam mai ieftin...dar asta e, am fost omul potrivit la locul potrivit.
  9. merci pentru urari. incidentul s-a intamplat la un foc la vreo 10 M de Expirat
  10. he he he am fost in vama la stuffstock si m-am ales cu pari in cap. sambata seara m-am dus cu toti prietenii la concert dar eu nu aveam chef sa stau in picioare asa ca am preferat sa ma duc pe plaja de unul singur. am ajuns pe plaja, am gasit un grup de persoane linistite langa un foc si m-am asezat si eu langa ei. la un moment dat, pe la vreo 3:20AM, a venit un grup de tzarani, unii cu niste pari in maini, care s-au luat de anumite persoane de langa acest foc. toata lumea a plecat dupa care m-au vazut pe mine ca nu ma ridicam sa plec si au venit si mi-au dat cu parul si cu picioarele in cap si pe spate.(eu nu m-am ridicat sa plec pentru ca nu ma gandeam ca in vama veche daca stai si bei la foc pe plaja vin unii si iti dau cu paru-n cap). dupa ce au plecat am pus mana in cap si am scos-o plina de sange. neavand trusa de prim ajutor, prietenii fiind la concert, m-am vazut nevoit sa chem salvarea care a si venit in vreo 20 de minute. in salvare nu a putut sa-mi curete rana deoarece din 2 becuri functiona doar unul si nu era lumina suficienta asa ca m-au dus la spital la Mangalia. aici a venit doctorul de garda, m-a tuns, m-a dezinfectat, a spus ca nu e grava rana dar daca tot l-am trezit din somn o sa imi puna vreo 2 copci dupa care mi-a spus sa raman cateva ore in spital sa vada cum ma simt. spitalul era curat dar auzindu-i pe ceilalti internati si datorita mirosului specific nu am reusit sa adorm deloc asa ca la ora 7 m-am hotarat sa plec. am aflat ca pentru a depune plangere la politit trebuie sa ma duc in 2 mai, ceea ce am si facut doar ca in 2 mai la ora 8:10 dimineatza nu era politia la sectia de politie. m-am dus inapoi in vama, am baut o bere, am ras cu prietenii de ce mi se intamplase dupa care am fost la politie sa dau declaratia. va dati seama cum a reactionat politia din 2 mai cand eu le spuneam ca cei care m-au batut nu erau punkeri sau rockeri ci erau localnici. la inceput mi-au spus ca sunt beat (le-am spus ca nu sunt beat ci doar nu dormisem vreo 30 de ore) dupa care mi-au spus ca de unde stiu eu ca nu erau ecologistii ca i-au vazut ei pe ecologisti ziua strangand sticlele dupa plaja si noaptea erau beti si aruncau cu sticle pe drum. eu mi-am facut totusi datoria si am depus plangerea si sper ca si altii care patesc astfel de incidente sa le umple sertarele cu plangeri caci altfel aia o sa tot bata lumea aiurea pe plaja - desigur, sper sa fiu un caz izolat dar tare ma tem ca nu e asa. aveti grija!!!
  11. merge careva maine dimineatza spre vama?
  12. dar cu motorul merge cineva sambata dimineatza?
  13. merge cineva la mare (Constanta sau Vama) sambata 2 septembrie cat mai devreme?
  14. eu pot sa spun ca m-am distrat. secretul: o parte din bere si din mancare am adus-o de acasa, prieteni, cunoscuti, noi cunostinte, ploaie, haz de necaz... intr-adevar se putea si mai bine. oricum, daca vreau sa ma distrez tre sa fac eu ceva nu sa astept de la altii pt suma de 20 ron. parerea mea
  15. si mie mi s-a parut berea cam scumpa dar aceasta categorie a forumului este pentru poze si as dori sa cer si eu filmuletze...are cineva? multumesc
×
×
  • Creează nouă...