Sari la conținut

Mihai Olteanu

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mihai Olteanu

  1. Domnilor cu 800 vtec, inteleg de pe diverse forumuri straineze ca motorul are o lipsa de putere in plaja de turatii joase. Fiecare intelege ce vrea prin lipsa de putere. A mea nu e ok. Am cam verificat tot si simt pana in zona 5k ca trag de manson si parca nu primeste benzina. Peste, se comporta ok. La turatii mari, dupa ce intra in sarcina e de nota 10. Multi zic ca asa trebuie procedat cu motorul asta, sa deschizi progresiv gazul la turatii mici. Am mers si cu alte motoare si V si linie si au vlaga si la ture mici. Eu ca sa urc in acele de par de pe transalpina,etc ma duc cu a 1-a. Ale voastre " face la fel" sau am o pb? As vrea sa merg cu a cuiva de pe forum, cine e dispus sa faca un schimb pe aici prin Buc. Multumesc Am mai citit versiunea cu " harta de injectie e de rahat, pentru emisii bla bla". cine a citit harta? E Honda si e un model de top. Nu-si permiteau sa dea rateuri. In plus, Vtec-ul e activ pt a imbunatatii cuplul la turatii joase, operand in 2 valve ai umplere mai buna a cilindrilor etc. Pe dracu, sa vezi honda 600RR sau suzuki gsx650f ce misca de jos. 4 linie 4 valve nonstop.
  2. Verifica garniturile dintre corpurile clapeta si galeria de admisie. Ori sunt coapte, desprinse, sau nu le ai deloc. Trage aer pe acolo. Cilindrul 3 e normal sa fie plin de ulei, e cel mai aproape de aspiratia vaporilor din carter
  3. Se baga cineva maine la o tura de o zi?
  4. De vanzare evacuare Delkevic pt VFR 2002 https://www.olx.ro/oferta/evacuare-vfr800-delkevic-IDdQV5w.html
  5. Daca n-ati vrut, hai sa va fac pofta
  6. Stiu ca e aglomerat dar e greu sa ne urnim mai multi in timpul saptamanii, cu CO uri, etc. Cred ca ne descurcam sa mai crosetam din ei prin stanga )
  7. Cine se baga sambata la un transfagarasan? Plecare dimineata pe curtea de arges, intoarcere seara pe valea oltului
  8. Este usor de manevrat, nu e asta o problema. Dar este o motocicleta de touring, de facut km, nu ai consum bun in oras, "o omori". Eu am vandut nakedul si am luat vfr tocmai pt ca nu puteam sa fac drumuri mai lungi sustinute. Probabil Hornetul este o optiune mai buna.
  9. Salutare la toata lumea, sunt nou pe forum, detin si eu un VFR din 2002. Doar ce l-am servisat iarna asta: furca, frane, termostat, furtune vacuum, lichide, gresat rulmeti articulatie spate, etc. E gata de drum, am bagat vreo 400km pana acum. Exista programata o iesire, intalnire ceva?
×
×
  • Creează nouă...