Sari la conținut

Neo^_^

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Skype
    mihtac

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    FZ6N rosie - cea mai rapida culoare
  • Numar Moto
    B-14-TKI

Neo^_^'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Fix la asta ma gandeam si eu.... si daca asa a facut, l-a lovit in plina acceleratie.
  2. Neo^_^

    Un caz evident

    Mergeam aseara, cu masina, prin fata pe la facultatea de drept (Bucuresti) - si au trecut doua motociclete pe langa mine facand slalom (cred ca aveam 60-70 km/h, eu si inca vreo 3 masini). Zig-zag printre noi toti, razant aproape. Mi-a fost rusine ca merg si eu pe moto zilnic . Sunteti idioti (aia de aseara).
  3. Neo^_^

    accident floreasca

    trimisa de un amic pe fb, dar nu stiu mai multe amanunte
  4. can confirm, asa face si la mine, si ma intreb de ceva vreme de la ce e.... » Post actualizat in 11 Aug 2016 11:34 nu mai pot da edit....apropo de zgomote, imi zdrangane ambele oglinzi de le iau dracii cel putin una are ceva surub/piulita in ea, ca se aude/simte cum se misca. Din cate inteleg nu se pot dezlipi geamurile pentru a ajunge inauntru, vi s-a intamplat vreunuia? solutii? Ma gandeam sa incerc sa bag spuma, ca aia de se pune la geamuri expandabila, daca reusesc sa o bag prin locul mic dintre geam si rama..... alte idei?
  5. Frana spate ar trebui sa mareasca distanta dintre roti, si sa faca motocicleta mai stabila overall, so.....rear first, scurt, si apoi puternic (progresiv) fata. Ma rog...asa zicea nenea de la cursul moto )
  6. Ok am ajuns, cateva opinii: - stat la hotel Gurko - a fost excelent - mancat sambata la Shtastlivetsa , excelent intr-adevar, mai ales desertul ) - mancat duminica la ceva terasa in Arbanassi - nu recomand (here: https://www.google.ro/maps/@43.0978666,25.6686144,3a,75y,151.34h,76.82t/data=!3m6!1e1!3m4!1sp7lGGfRG7-OSnkGY3ouvvQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 ) - overall, nu am fost impresionat de Arbanassi - biserica din centrul cetatii din Veliko Tarnovo e foarte frumos pictata pe interior (cumva modern, nu clasicul bisericesc ortodox) - biserica de langa podul peste Yantra (la baza cetatii) - waste of time - cascada recomandata mai sus - foarte draguta - canionul - foarte dragut si el Multumesc, din nou, pentru sfaturi
  7. Foarte de ajutor informatiile, va multumesc mult! Inca un detaliu: imi trebuie Leva pe undeva? Intrare la castel? Anything else? Si cat? Banuiesc ca majoritatea lucrurilor (hotel, restaurant) se platesc cu cardul.
  8. Salut, As vrea sa fac o plimbare in weekend pana in Veliko, cu masina (yes, I know ), si am vazut ca multi dintre voi ati fost pe acolo cu moto asa ca sper sa-mi puteti da cateva sfaturi legate de locatie. (am cautat si prin topicurile existente, dar n-am gasit unul care sa cuprinda ce doresc eu ) Mai exact, m-ar interesa: - unde recomandati sa mananc? - unde recomandati sa dorm? (merg sambata + duminica) - locuri de vizitat? (inclusiv am vazut ca sunt ceva cascade prin zona, ce erau recomandat sa fie vizitate) - am ce face doua zile prin zona? Thanks!
  9. In weekendul de saptamana asta se antreneaza fix pentru weekendul 4-5 sept, cand e etapa de karturi
  10. Exagerezi, sportsmart 2 sunt DEPARTE de a fi slickuri. Fac jumate din km in oras jumate in afara cred, le am de 6k km, sunt inca rotunde. Fara pasager, ce e drept.
  11. NU e dracu' chiar atat de negru pe ploaie, incat sa fii nevoit sa mergi cu 30 km/h, sa nu exageram
  12. Sportsmart 2 here, nicio problema cu ele so far. (in afara de faptul ca atunci cand am cumparat-o avea supercorsa sc2 pe spate, si-mi e dor de cat de repede se apleca stanga/dreapta cu cauciucul ala )
  13. Updates: fost la primiri urgente floreasca, aparent era o fata....a refuzat internarea dimineata....si aveau ceva numar de contact de-al ei, am lasat cheile la receptie si o sa le recupereze de acolo. PS: sper ca ea a mutat motocicleta, ca nu mai era pe marginea drumului unde am lasat-o dimineata.
  14. In jurul orei 8:40, ploaie serioasa, cred ca s-a oprit coloana de masini (era aglomerat) si a vrut sa depaseasca / l-a surprins dar a intrat in coltul masinii din fata....nu-s foarte sigur. Motocicleta nu pare sa aiba mare lucru, "calaretul" cred ca era putin in stare de soc........sper......ca a ramas pe sosea pana a venit ambulanta (care e la 5 minute). Pus motocicleta pe marginea drumului si ti-am luat cheile - 0769686219, suna-ma te rog, sa ti le recuperezi.
×
×
  • Creează nouă...