Sari la conținut

neutrino

Membru
  • Număr conținut

    341
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.facebook.com/iulian.email

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    ersix
  • Numar Moto
    rabatabil
  • Club
    prefer barurile...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    japoneze
  • Interests
    trackday anyday!

Vizitatori Recenți Profil

1.256 citiri profil

neutrino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. da da! in secuime! pe data de 18-19 aprilie avem trackday pe skatkart. am facut si un event pe facebook!
  2. vezi ca e vaccinata si are si pedigree! ))
  3. mergem si la serres ca macar atata meritam dupa o iarna lunga! dar antrenamentu de acasa tot la targu se va desfasura. iar acum ca avem si adancata la doi pasi avem si unde sa punem in practica ce invatam la skatkart. usor usor fabricam si noi piloti! p.s. o sa radeti dar sa vedeti ce jucarie imi iau eu anu asta pentru antrenament!!
  4. deci, concluzia e ca a inceput sezonu! nu mai numarati gradele!! puneti bani la sosetute si hai la munca prognostichez o prima tura pe targu secuiesc in aprilie. prognostichez bine?
  5. abia astept vibratoarele, gazonu si o felie mai dreapta de asfalt! sa inceapa distracta cu adevarat. niste trase mai rapide si de ce nu, niste timpi mai buni! si daca om avea noroc la anu sa intinda pista si cu kilometrul promis... ce frumos ar fi... o sa fie mult mai scurta linia dreapta cand intrii cu o viteza mult mai mare si abia atunci vom defini o trasa buna la primul viraj... acum inca nu reusesc sa incadrez frana cu intrarea in zona apexului... tot timpul ramane o zona de 20 de metrii de balbaiala pana apuc sa intorc mansonu ala blestemat. si daca ma apuca creatia cu o frana mai tarzie am descoperit o mica treapta fix la intrarea in apex sau in zona de mers la vale, unde ma simt usor intimidat ) data trecuta nu simtem asa rau ca ma ajuta barca aia de gsxr dar acum cu dracu asta intruchipat de r6 zici ca cobor un eraj in zig-zag. senzatii tari romanesti le pot spune! oricum superbe zile si un frumos final de sezon. am auzit de o ultima tura pe serres dar eu nu cred ca pot merge. celor ce se duc le urez distractie mare si asteptam filmari si poze!!
  6. nu am stat sa reglez suspensiile pt motorpark, insa le.am strans mai tare putin cu gandul ca pista e ok... nu ma asteptam la atatea valuri )
  7. eu cred ca vin ca spectator. poate aveti nevoie de mine pe acolo... dau cu matura, ung lanturi, pun standere si incalzitoare... ma fac eu util cumva
  8. inca nu am 5000, ma pun la iarna la clocit elastice de bani, poate iese ceva din ele... si in primavara vedem cati cai pot sa insir pe asfalt... inca merg pe ideea ca herghelia incepe cu mai putini. si usor usor avnsam, si noi ca si crescatori de cai si numarul de cai, intelegi ce vreau sa zic...
  9. Petre Pop e numele, si e singurul roman care alearga la Isle of Man TT! merge nu bine, foarte bine
  10. 190 la roata? eu ma plangeam ca am comsumat 35 de litrii de benzina cu 100 si ceva de cai la roata... aia cred ca mananca si rezervoru cu totu... ))
  11. Two4Photo a postat poze de sambata 11.10.2014 - sunt pe facebook, pe pagina lor sau pe pagina motorpark. uitati-va acolo poate va regasiti. de duminica se pare ca nu a postat nimeni... asteptam!
  12. 3 luni de chin si xbox.. poate se nimereste vreun hacker sa faca adancata pt xbox domane ajuta!! ))
  13. un circuit superb si puer tehnic. am vazut ca au fost si cativa fotografi pe acolo. stie cineva unde se pot vedea pozele?
  14. ce bate vantu pe aici... caut si eu un adaptor pt etrierul de frana fata la un xt660r. rotile de sm vin cu disc de 320 (cred) si caut o solutie de adaptare a etrierului. sau daca as gasi toata frana fata cu pompa si etrier de la xtx ar fi si mai bine. stie cineva ceva?
  15. neutrino

    Yamaha XT660X

    salut! am un xt660r si am luat un set de roti de sm. astea vin cu un disc mai mare. stiti vreunu unde pot sa fac adaptoarele de etrier. vreau sa le folosesc cu discul asta mai mare ca sa am frane mai bune pe strada. si as cauta si o pompa radiala... ceva recomandari? in alta ordine de idei, am tobele stoc si ma gandeam la niste tobe mai galagioase dar in limita bunului simt.. eventual cu silencer. ceva recomandari? la capitolul dualsport sunt incepator de aceea am nevoie de niste sfaturi. gasesc cumva frana completa de la xtx cu etrier si pompa ca sa nu ma mai chinui atat cu adaptari? ce parere aveti? ms!
×
×
  • Creează nouă...