Sari la conținut

george_element@yahoo.com

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Cbf 600

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

george_element@yahoo.com's Achievements

  1. Da, stiu, dar modelul motocicletei "nu imi permite". Prefer sa realizez ceva discret decat sa o accesorizez in acel mod. Multumesc oricum pentru idei.
  2. Multumesc mult! Are o cifra in plus numarul de telefon.
  3. Va salut, Vin cu o rugaminte, ma puteti ajuta va rog cu niste recomandari pentru crearea unor bare de sustinere pentru pasagerul din spate? Am deja dar nu sunt comode. Doresc ceva personalizat. Multumesc!
  4. Salutare, Am si eu o intrebare la cei mai experimentati. Am o Honda CBF 600 si doresc sa ung lantul, sezonul trecut am incercat pachetul de la Nigrin. Imi puteti recomanda si altele? Am tot citit de Bel Ray si Motorex, a folosit cineva? Multumesc
  5. Salut, Are cineva un far pentru cbf 600 din 2008? Ovidiu CN, eu am găsit pe eBay piese, nu am comandat, dar in cele din urma poți încerca.
  6. Multumesc. In cele din urma am aflat, nu era releul, cel care a avut motocicleta inainte a pus pe faza scurta ambele becuri si asta cosuma prea mult. Mi s-a recomandat ca in loc de 2 becuri de 55 sa pun 2 de 35, sa nu fiu nevoit sa schimb farurile sau electricul.
  7. Salutare, Sunt nou in ale motocicletelor, am un CBF 600 (evident) si apelez si eu la cei cu experienta. Am o problema cu releul de incarcare (sau cel putin asta s-a constatat in urma masuratorilor), mecanicul la care am apelat a zis ca este bateria si am schimbat-o acum, cica e releul de incarcare...si nu as vrea samai dau si pe asta banii degeaba. Stiti un mecanic bun prin Bucuresti care sa ma ajute cu o verificare? Cand am cumparat motocicleta fostul proprietar a pus pe faza scurta ambele becuri, oare sa ii fi afectat ceva (incarcare/baterie/releu)? Daca totusi trebuie schimbat, sa merg pe unul "de firma" sau pe ceva aftermarket? Multumesc
×
×
  • Creează nouă...