Sari la conținut

TonyTA

Membru
  • Număr conținut

    160
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BucureÂşti
  • Carnet moto din
    2001
  • Motocicleta
    F650
  • Numar Moto
    95AOZ

Vizitatori Recenți Profil

676 citiri profil

TonyTA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Nu vedeti mah ca se astepta sa gaseasca lift la "castelul lui dracula"... Pai nu.. ce mama masii de turism e asta?
  2. Poate ma puteti ajuta si pe mine. Care e dimensiunea maxima la cauciocu' pe spate la un f3 din 98? Mersi, bafta
  3. Bah mi se pare strigator la cer. 1500 de insi au citit postul asta si nimeni nu stie solutia legala. Imi cumpar pistol pentru urmatorul taximetrist care ne da pe jos si el "nu are nimic la masina".
  4. A fost cineva azi? Cum e traficul?
  5. Nici eu nu mi-am dat seama din poze, dar am ghicit... mi se parea mie ca roata pe spate de 210 inseamna 190 de cai. Iarta-ma... hai sa umplem topicu' cu contraziceri mai bine. Orice motor ar fi fost era miar, si ca avea 170 sau 190 sau 200 de cai e tot una. Si pentru un "prieten care avea mania vitezei" e destul de usor sa-ti infigi capu intre stalpi. Pacat ca nu ii vede nimeni inainte sa se urce, macar sa le mai dea un capac, un sfat, un exemplu... Miza e prea mare. R.I.P
  6. Bine de aia cu "au mai crescut domnitele" dom'le ca anu trecut ne-am luat 2 tepe la rand, si-am ramas cu buzile umflate.
  7. Nu stiu cauza mortii.. nici macar cea a accidentului nu e prea clara si nu vreau sa supere prietenii lui care au asaltat postul asta, dar intreb si eu cum e posibil sa mergi cu casca aia de 2 lei in cap, calare pe 190 de cai?
  8. Mane, multa bafta, drum bun, fara probleme la mobra.. si sa ne aduci si noua ceva de acolo! Sa fie intr-un ceas bun, si pana la urma mai da-l incolo de Irak, daca nu poti intra.. in general cand ti se pun atatea piedici sa faci ceva, e mai bine sa renunti. Poate asa vrea Dumnezeu. Hai! Ai grija la vaci! Baftaz!
  9. Subscriu pana la ultimul cuvant. Si eu n-am auzit combinatia: vitezana + 18 ani + show off cu pasagerul = 40kmh (cu 10 km mai putin decat limita legala pt un incepator).
  10. Nu am de unde sa stiu cate "regulamentar circulau", cum scrie in post. Dar nu-mi vine sa cred ca omu' (chiar daca era in dacie) ..dar era sofer de TIR si si poate s-a asigurat cu on ochi si ei poate nu erau acolo atunci, cum se intampla mereu....si totusi face parnaie pt ca pusti ca alde "yamaha18" de pe mIRC n-au auzit de shoei......sa se plimbe la ei il curte fara casca....si apoi sa deranjeze pe vecini plansetele neamurilor lui....
  11. Si-asa sunt enduristu care o sa-si ia p * * i in gat de la toata lumea ca imi permit sa comentez despre vitezane... Asa ca: Daca au stiut de yamaha, trebuiau sa stie si de arai, shoei, etc. Si-a luat Giani din salaj racheta, si ne antrenam pe strada mare, si noi bagam in puscarie oameni nevinovati. NU E VINA SOFERULUI, ca ei nu purtau casca. Si tovarasu' boxeoru vine sa bata gaborii c-a de ce s-a sinucis prietenul lui. Si noi il plangem pe forum pe el si pe "familia lui numeroasa". Au impresia ca "299 kmh" pe youtube = la fel de usor blana prin oras de un ZERO al mersului pe 2 roti, si al traficului in general.
  12. ))))))))))))))) Garantie la first bike? =)))) O sa ai de stat mult si bine, n-o sa se repare pe garantie pentru ca aveai soseste negre cand l-ai cumparat si cand ai mers cu el le aveai albe. Deci e din vina ta, orice ar fi. In urma plangerilor mele la OPC au primit amenda 5000 roni. Cand o sa apara problemele, tipa cat poti si tavaleste-te pe jos ca tu te duci la OPC. Bafta multa!
×
×
  • Creează nouă...