Sari la conținut

Lazard

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Budeasa
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Transalp XL700VA
  • Numar Moto
    Avem
  • Club
    N-am

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jawa 350, Yamaha Tenere

Vizitatori Recenți Profil

505 citiri profil

Lazard's Achievements

  1. Da, aici ai dreptate. Satisfacția ca ai reparat-o tu, cu forte proprii e mare. Si sincer, m-am bucurat ca a fost doar atât. Am scăpat ieftin, doar 90 de lei cât am dat pe bujii. Ma și gândeam cati bani dau la service, plus cati bani dau la platforma ... Dar din fericire nu a fost cazul. Mulțumesc încă o data de ajutor, la toți membrii ce au dat sfaturi.
  2. Nu eu am ancorat-o ci cel cu platforma. Nu a comprimat chiar la maxim furca. Sincer, la ancorat nu m-am bagat, era platforma omul. Ce probleme pot apărea dacă ancorezi de ghidon? A avut chinga speciala de ghidon cu manșoane. LE azi vin bujiile. Când ies de la munca le montez. Mulțumesc de sfaturi. Bujiile au fost. Le-am schimbat, acum totul e ok. Bujia din stanga se schimba foarte ușor. Insa la bujia din dreapta... teroare. Trebuie sa dai carena jos. Si are un șurub pe interior, trebuie sa bagi mana între furca și carena! M-am chinuit o ora pana am reușit sa îl gasesc! În fine, după atâta chinuiala în wekend ies la o plimbare.
  3. Demontat o bujie. E cam uda și afumata. Arata ca mai jos. De ancorat am ancorat-o de ghidon, si de roti (nu eu, ci cel ce a carat-o). Poza mai jos. Pentru început voi comanda 2 bujii. Poate scap ieftin. Nivelul de ulei e bun, e între minim și maxim. Uleiul nu e negru, e curat. Bujiile erau ude. Voi comanda altele pentru început.
  4. Ghinioane și probleme. Ies duminica la plimbare cu Transalpul (XL700VA). Am mers 2 km și ma oprește politia. Sa prezint actele. Nu ma știam vinovat cu nimic, asa ca îi dau actele. Il întreb de ce m-a oprit. Un motociclist a făcut nu știu ce contravenție, si nu a oprit la semnalul politistului. Pentru asta ii verifica pe toți! OK. Pleacă cu actele la masina. Revine peste 5 minute și îmi da vestea: ieri v-a expirat ITP-ul. Ma incrunt, dar când ma uit pe talon vad ca avea dreptate. Ii spun ca pur și simplu nu am știut, ca e vina mea, ca nu am verificat. Iau o moaca umila, si imi cer scuze. Politistul e de treaba totuși. Îmi spune sa ma duc acasă, și saptamana următoare sa duc motocicleta CU PLATFORMA la ITP. Ca dacă ma mai prinde, nu ma iartă. Asa ca renunț la plimbare, și înapoi acasă. Luni, aducă ieri, sun la ITP. Ghinion din nou. Tipul care face ITP-ul e în concediu. Alt service e le 33 km care face itp la moto. Nu am ce face, plătesc o platforma (33 km dus plus 33 km întors, plus stat după mine la ITP, 250 de lei) și azi m-am dus la service. Acum ghinionul catastrofal. Incep cu începutul. Încarc moto pe platforma cu omul respectiv. A urcat-o cu motorul ei pornit. Totul ok. Ajungem la service, facem itp, iar totul ok. Urc moto iar cu motorul ei, iar totul ok. Ajung acasă descarc moto, ii mulțumesc omului cu platforma, si acesta pleacă. Dau sa pornesc moto. Merge ciudat. Ralanti sub 1000 de rotații (înainte avea cam 1200).Motocicleta scotea un sunet ciudat. Am accelerat de câteva ori. Sunetul ciudat persista. Încerc sa o bag în garaj cu motorul pornit, când ridic ambreiajul, motorul moare. Am impins-o în garaj. Încerc sa o pornesc din nou. Învârte electromotorul dar nu pornește. Miroase a benzina nearsa! Am dat de vreo câteva ori, nimic. Benzina am, ulei este, nici o eroare în bord. La ITP a mers perfect. Ce poate avea? Idei ceva? Sau trebuie sa o bag în service. De-abia am luat-o ... si nu am apucat să mă bucur de ea!
  5. Cat te-a costat? Poți sa îmi spui și mie pas cu pas cum as putea sa cumpăr și eu un acumulator? Nu as vrea sa renunț la drona. Si nici nu am mai cumpărat de pe Amazon!
  6. Salutare. Dețin și eu un Mavic Air cumpărat de nou acum 3 ani. Din păcate m-a lăsat bateria. Tot caut pe net și nu găsesc deloc baterie. Peste tot spune ca nu mai comercializează. Drona e buna, filmează zboară perfect. Nu îmi permit financiar sa o schimb. Unde as putea găsi un acumulator pentru ea?
  7. Mama lui de autocorect! Am postat de pe o tableta, si nu am mai recitit. Iar autocorectul a făcut antigelul antigen! Nu ma deranjează deloc AM și PM, eu voiam sa știu dacă e vreo setare pentru 24 de ore. Dar am citit manualul, si nu e! E ok asa.
  8. Am descarcat și manualul de pe net. Cred ca Silver are dreptate. Nu știe de 24 de ore. Doar AM/PM. Poți sa îl dai de trei ori, sare de la AM la PM. Pana la urma nu e deranjant lucrul asta. As vrea sa merg cu ea la un service sa ii schimb lichidele. La ulei/filtre m-as baga eu. Dar as vrea sa schimb și antigenul și lichidul de frana. Cauciucurile sunt bune, dot 2020. Deci nu sunt cele originale. Plăcuțele de frânare încă au carne. O sa vad la service dacă trebuiesc și ele schimbate. Într-adevăr mobra e faina. Îmi place la nebunie cum trage.
  9. Salut. Tocmai am reușit sa cumpar un Transalp XL700VA din 2011, cu numai 12000 km. Moto a fost adusa din Italia de o ruda de-a mea. Motorul merge fain. Am o minuscula problema. L-am tot butonat și nu reușesc să reglez ceasul la 24 de ore. Adică îmi arata numai AM sau PM. Nu am reușit sa îl fac cu 24 de ore. Care este problema? Cum se poate trece în 24 de ore? Cel care a adus-o nu a știut. Manual la ea nu am. Am luat eu unul recent din Italia an 2011, 12000 km, la 4000 euro. E mult, sau puțin?
  10. Lazard

    Fc-moto..

    Pe tine cine te-a supărat? Da contează detaliul asta. Vreau sa știu cum mi se livrează comanda. Mai ales ca era plătită în avans!
  11. Lazard

    Fc-moto..

    Un singur lucru nu mi-a plăcut. Nimeni, nici pe site FCMoto, nici pe site DHL, nu mi-au spus ca în România coletul va fi preluat de Cargus. Dacă nu imi spunea emilian_rks, habar nu aveam. Trebuiau sa spună, sau măcar pe site-ul DHL sa pună un link către cargus ceva.
  12. Lazard

    Fc-moto..

    Asa e. Ai dreptate. Mulțumesc de info. Cred ca mâine îl am. Comanda data luni, ajunge vineri ... 5 zile din Germania nu e rău deloc.
  13. Lazard

    Fc-moto..

    12:29 Local time | The shipment has arrived in the destination country/destination areaRomania Sa înțeleg că azi la 12-29 a ajuns în România. Sa ma aștept ca mâine să am produsele acasă? Le va livra tot DHL-ul, sau trimit prin firma de curierat românească?
  14. Lazard

    Fc-moto..

    De curiozitate, cei care ați comandat de aici, cât durează transportul? Când am dat comanda, pe site scria ca din momentul preluării coletului de către dhl, durează 3-5 zile lucrătoare. Uitandu-ma pe urmărire colet, am văzut ca ieri dhl-ul a preluat comanda, dar astăzi se afla tot în Germania. Am sunat la dhl România, le-am dat numărul dhl. Ei au zis ca coletul meu e la dhl divizia comerciala, si sa ma aștept la un termen de două săptămâni! La voi cât a durat transportul?
  15. Lazard

    Fc-moto..

    Mda. Banii au fost luați de pe card. În contul meu la comanda scrie asa: StatusDate Order was received2022/03/21 (1:32 PM) In process2022/03/21 (1:40 PM) Paid2022/03/21 (1:39 PM) Dar nu am primit nici un mail, nimic. Sper ca nu am pierdut banii. Le-am trimis și o solicitare în secțiunea de contact. Nici la aia nu am primit nimic ... Sper sa nu am surprize neplăcute... si sa pierd banii! Exact în timp ce scriam mesajul de sus, am primit un mail de la ei: Thank you for your order! We will notify you as soon as your order has been dispatched. Deci se pare ca trimit mail doar după ce comanda e expediata? Eu asa am înțeles...
×
×
  • Creează nouă...